Aansprakelijkheidsverzekering Betekenis

Zakelijke Autoverzekering Vergelijken

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de goedkoopste autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de betere condities. Of die

Autoverzekering opzeggen

Wil je de verzekering van je auto annuleren? Dat kan. Je stuurt een e-mail naar je verzekeringsmaatschappij. De verzekeringsmaatschappij zal jouw autoverzekering in de meeste gevallen binnen 30 dagen annuleren. Let wel op bij overstappen: zorg eerst dat je aanvraag is geaccepteerd bij de nieuwe verzekeraar en zeg dan pas je oude verzekering van je auto op! Wil je de autoverzekering annuleren omdat je verzekeringsmaatschappij een stijging van de premie invoert of de gebruikelijke voorwaarden aapast, dan mag je de autoverzekering zonder opzegtermijn opzeggen.

Pechhulp

in de regel is er de mogelijkheid om je extra te beschermen voor hulp bij pech in Nederland of onder meer in het buitenland. Als je hiervoor een aanvullende verzekering voor je auto afsluit, krijg je te allen tijde assistentie als je onderweg pech hebt aan je auto.

Een pechhulpverzekering betaalt kosten als gevolg van autopech. Met deze autoverzekering krijg je gauw hulp als je auto door pech en/of een mechanisch mankement niet meer kan rijden. Je hebt de optie voor een ons land en/of Europa dekking.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je op deze website autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de goedkoopste verzekering voor je auto. De schade die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen schade niet.
  • WA Plus (ook wel WA + beperkt casco genoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu tevens de ellende aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt gemaakt (door onder andere een ongeluk) wordt niet voor je betaald.
  • All Risk. Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt tevens alle gebreken aan je eigen auto vergoed.

De mogelijkheid voor de dekking hangt af van het bouw12 maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de voordeligste autoverzekering en dekking: klasse is tevens belangrijk. Ga je op deze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de juiste keuzemogelijkheid kunt maken. Hier is meer te zien: zakelijke autoverzekering vergelijken

Copyright & kopiƫren; 2023 Prijsvergelijken.eu
Scroll naar boven