rechtsbijstandverzekering nodig

Wat Doet Een Rechtsbijstandverzekering

Of u nou een consument bent bent of een bedrijf heeft. Het kan immer voorkomen dat u in een juridisch geschil betrokken raakt. Veel mensen hebben geen ervaring met het verloop van het juridische proces en daarom is professionele ondersteuning noodzakelijk. Dit kan easy in de papieren lopen. Het is daarom interessant om u te verzekeren tegen de onkosten van rechtshulp. Hier komt een rechtsbijstandverzekering om de hoek kijken, hoe dit werkt leest u op deze website.

Rechtsbijstandverzekering opzeggen

Niet alle rechtsbijstandverzekeringen kun je ieder moment opzeggen. Andere kun je pas na het 1ste 12 maanden dagelijks beëindigen met een opzegtermijn van 1 maand. Hoelang je opzegtermijn is, vind je in de polisvoorwaarden.

Wat kost een rechtsbijstandverzekering?

Bij onze website kun je verscheidene rechtsbijstandverzekeringen met elkaar vergelijken, zodat je weet wat je per maand betaalt voor de verzekering die het beste bij je past.

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering ligt niet voor de hand om af te sluiten, maar kan opeens nodig zijn! Het is dan ook geen overbodige luxe om een goede rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Kijk naar de kenmerken van de verzekering van die op onze website worden getoond.

Deskundige juridische hulp probleemloos over de kosten

Een juridisch probleem kan in het dagelijks leven in verscheidene gevallen ontstaan. Met een rechtsbijstandverzekering kunt u terugvallen op deskundige juridische hulp, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten.

FBTO heeft als eerste verzekeraar een rechtsbijstandverzekering waarbij u zelf kunt bepalen welke bescherming u wilt. En daarom betaalt u alleen voor de bescherming die u nodig heeft.

U kunt kiezen uit de volgende modules: Consument & Wonen, Verkeer, Inkomen en Medisch.

De voordelen van de FBTO rechtsbijstandverzekering zijn:

  • modules zijn los van elkaar af te sluiten
  • het hele gezin is meeverzekerd
  • geen op zijn minst claimbedrag
  • slimmer kiezen is geld besparen.

    Verschillende soorten rechtsbijstandverzekeringen vergelijken voor wat doet een rechtsbijstandverzekering,wat-doet-een-rechtsbijstandverzekering

    Een rechtsbijstandsverzekering werkt doorgaans met aparte vergoedingen. Bij rechtsbijstandsverzekeringen vergelijken is het interessant te weten welke dekking er gekozen moet worden.

    Wie kiest voor een dekking over het inkomen, krijgt juridisch advies als ontslag dreigt of een ander juridisch probleem heeft met de werkgever. Deze dekking is niet alleen nuttig als men problemen met het UWV heeft. De dekking is alleen geldig voor mensen in loondienst. Wie eigen ondernemer of ZZP’er is, moet daarvoor een aparte verzekering afsluiten.

Scroll naar boven