Vergelijk Aansprakelijkheidsverzekering

Waarom-reisverzekering

Vandaagdedag is het voor iedereen important om er zich mee bezig te houden dat een probleem in de regel in een klein hoekje schuilt. Dat is ook het situatie wanneer u er voor kiest om een reis te boeken. U kunt voor weggaan geconfronteerd worden met een plotse geval waarmee u niet kunt vertrekken, maar alsook tijdens uw tochtje kunnen er zich acute problemen ontstaan. Het aan gaan van een voordelige reisverzekering kan heel wat praktische, maar tevens financiële kopzorgen voorkomen.

Wat is een reisverzekering?

Een reisverzekering dekt ongemak die is ontstaan gedurende een vakantiereis. U heeft de mogelijkheid om enkele categorieën mee te verzekeren zoals: werelddekking, cash en waardepapier, vervangend vervoer bij pech onderweg of de wintersport dekking. Naast deze kansen kunt u vaak een annuleringsverzekering aan gaan.

Ontzettend veel zaken worden tot een bepaald maximum gedekt. Let hierbij goed op wat u verzekerd, een de goedkoopste reisverzekering heeft meestal een (hoog) eigen perikel of een minder (hoog) verzekerd bedrag voor de bagage of aanvullende categorieën.

Waarom een reisverzekering?

Als u op vakantiereis gaat en u maakt een vakantie naar het buitenland kan er van alles fout gaan. Veel dingen zijn anders geregeld dan in Nederland, daardoor zou het kunnen dat u onvoorziene kosten moet uitgeven. Denk maar eens aan de ziekenhuiskosten als u ineens ziek wordt of door een ongeval in het privekliniek komt. De mogelijkheid dat men in het buitenland ziek wordt is ook groter. ook andere verkeersregels en gebruiken zorgen voor een grotere mogelijkheid op een probleem.

Wat is er verzekerd in de basisdekking van de doorlopende reisverzekering?

U bent binnen Europa standaard verzekerd voor hulpverlening, plotse uitgaven, een ongeval en en aansprakelijkheid voor schade aan uw tochtjeverblijf.

Hulpverlening

24/7 hulp van de aangesloten alarmcentrale. bijvoorbeeld bij:

  • het regelen van vervoer;
  • het verzorgen van noodzakelijke medische begeleiding tijdens de terugreis;
  • het geven van adviezen;

Plotse uitgaven

Bijvoorbeeld voor onvoorziene vakantiereis– en verblijfsonkosten als je in het buitenland in het kliniek terecht komt of plots naar huis moet terugkeren na een ongeval of ernstige ziekte. Of voor uitgaven voor opsporings- of reddingsacties, als je gedurende een bergwandeling verdwaalt of gewond raakt.

Calamiteiten

U bent gedekt tegen de extra geld als gevolg van een ongeval.

Aansprakelijkheid voor ongemakken aan tochtjeverblijf

Onkosten door onder andere ongemak aan de inboedel van uw vakantieverblijf. U laat onder andere iets kapot vallen, of u verliest de sleutel van uw bungalow.

Reisverzekering vergelijken en afsluiten: zo easy doe je dat

Deze website heeft een uitgebreide online vergelijking van reisverzekeringen, met daarin ruim 50 kortlopende en doorlopende reisverzekeringen van 29 verzekeraars. Via deze website kun je heel snel een reisverzekering vergelijken en aan gaan. Nadat je een vergelijking hebt gemaakt en de voor jou goedkope verzekering hebt gevonden, kun je direct jouw reisverzekering afsluiten. Dat kan compleet online en je ziet terstond of je bent goedgekeurd voor de reisverzekering.

Onbekommerd op tochtje

Voor veel consumenten is het niet zo duidelijk om uit te maken welk type reisverzekering ze nu het best kunnen aan gaan. Bovendien kunnen ze zomaar enkele beschermingen over het hoofd zien waardoor men mogelijkerwijs heel wat minder goed is betaalt dan op het eerste zicht wordt aangenomen. Kunt u zichzelf hier een beetje in herkennen en wilt u dit natuurlijk ongetwijfeld voorkomen? In dat situatie is het afsluiten van een multirisicoverzekering voor u ongetwijfeld een bijzonder interessante optie.

Waar zitten de addertjes?

Bijzonder veel mensen kiezen er Op het moment voor om hun trip via het internet te boeken. Dit zorgt er voor dat ze erg veel over een gratis verzekering beschikken tot enkele dagen (of weken) voor aankomst. Ondanks deze beperking in bescherming bij opzegging is dit uiteindelijk een zeer gewenste onvoorziene die er voor kan zorgen dat er op dit vlak alvast kan worden bespaard. ook is het ook immer vanzelfsprekend om er rekening mee te houden dat een multirisicoverzekering over het algemeen bestaat uit de standaard polissen van een vakantiereis- en annuleringsverzekering. Gaat u bijvoorbeeld een een mogelijk risicovolle vakantie boeken zoals een wintersport of gaat u naar een niet voor de hand liggend land buiten Europa? In dat situatie is de mogelijkheid bestaande dat u er voor zult moeten kiezen om een aanvullende polis af te sluiten.

Voordeel op de verzekeringspremie

Zoals reeds aangegeven kunt u met een multirisicoverzekering altijd rekenen op een financieel voordeel op de verzekeringspremie. Dit komt omdat er meer dan 1 verzekeringen in één keer worden afgesloten. De hoogte van dit commercieel gewin is altijd afhankelijk van de verzekeraar van uw keus. Om er zeker van te zijn dat u kunt rekenen op een zo appetijtelijk een mogelijkheid commercieel voordeel is het dan ook immer de moeite waard om even een vergelijking uit te voeren tussen de diverse soorten reisverzekeringen die er bij de uiteenlopende vakantieverzekeraars worden aangeboden.

Wat is de beste reisverzekering?

Het onderscheid tussen een gangbaar goede reisverzekering en een goede reisverzekeringwordt niet alleen gemaakt door de geldigsheidsduur waarvoor ze wordt afgesloten. Ga dan alsook te allen tijde voor het daadwerkelijk aan gaan van uw reisverzekering na welke dekkingen er precies worden gedekt en of deze tevens geldig zijn voor het land of het land waar u een tochtje naar heeft geboekt. Niet alle reisverzekeringen dekken onder andere op zijn minst reizen naar United States of Amerika, Australië of Azië, etc. Bovendien doet u er ook goed aan om voor het aan gaan van de voordeligste reisverzekeringeven stil te blijven staan bij de aard van de tochtje. Zakelijke reizen worden door een gebruikelijke reisverzekering toch over het algemeen niet gedekt en bovendien kunnen er ook excepties gelden voor een mogelijk gevaarlijke reizen zoals wintersportvakantiereizen. alsook dit is sowieso iets waar u met betrekking tot het aan gaan van de voordeligste reisverzekeringrekening mee zult willen houden.

De kosten van de goedkoopste reisverzekering

Tot slot is er Allicht nog de kostprijs van de meeste voordelige reisverzekering. Voor veel mensen staat de voordeligste reisverzekeringdan ook gelijk aan een echt de goedkoopste reisverzekering. Is dat echter wel correct? Niet altijd. Natuurlijk is het immer zeer verstandig wanneer u slechts een beperkte premie moet betalen, maar daar staat tegenover dat u er wel zeker van moet zijn dat alle vereiste beschermingen daadwerkelijk worden aangeboden. Is dat niet het geval, dan kan dat u namelijk enkele vervelende verrassingen opleveren en dat kan vanzelfsprekend alsook niet de bedoeling zijn. De premie van een betere reisverzekeringmoet dan ook immer in lijn worden gezien met de exacte dekkingen die er door worden aangeboden.

Tips: besparen op je reisverzekering

Wil je een reisverzekering vinden? Bedenk dan goed of je bepaalde beschermingen echt nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan bescherming voor geneeskundige kosten (soms heb je die ook al goed gedekt bij je zorgverzekering), hulp bij pech of een ongevallenverzekering. Bekijk onze hints en zorg dat je niet dubbel verzekerd bent. in de regel kun je door goed te kijken naar je dekkingen veel geld besparen.

Maximale vergoedingen reisverzekering

Liever heb je jouw reisverzekering helemaal niet nodig, maar als er toch wat gebeurt wil je graag dat de schade simpel wordt uitgekeerd en afgehandeld. Vind je een zekere dekking erg van invloed bij je reisverzekering? Bijvoorbeeld voor fotocamera’s, andere elektronica of campingspullen? Bekijk dan ons overzicht maximale vergoedingen. Dan weet je zeker dat je bij de goedkooste reisverzekeraar uitkomt.

Annuleringsverzekering

Je kunt naast een reisverzekering alsook een annuleringsverzekering vinden. Een annuleringsverzekering vergoedt de onkosten als je de reis toch ook moet annuleren. Als je je reis onder andere door een ongeval, ernstige ziekte of overlijden moet annuleren kun je met een annuleringsverzekering de kosten dekken.

Een annuleringsverzekering is een verzekering die het mogelijk maakt om je vakantie vooraf te annuleren als resultaat van zekere omstandigheden. Ook als je door zekere gebeurtenissen gedurende je vakantie genoodzaakt bent om naar huis te vertrekken, worden de resterende vakantiedagen vergoed. Je sluit deze verzekering af voorafgaand je op vakantie gaat. Let goed op de bepaalde voorwaarden die je verzekeraar stelt aan het annuleren van je vakantie. De verzekeraar zal je vakantie namelijk niet voor elk schijntje vergoeden.

Ook wat te maken heeft met de annuleringsverzekering heb je een doorlopende variant die het hele 12 maanden door geldt en een kortlopende, die voor een specifiek aangegeven periode geldt.

Annuleren oude reisverzekering

Je reisverzekering afzeggen kun je schriftelijk bij je huidige verzekeraar doen. Een nieuwe reisverzekering vinden is zo gebeurd. Je kunt in uiterlijk 5 minuten reisverzekeringen vergelijken en zo de slimste reisverzekering vinden. Zo gemakkelijk is het vinden en vinden van een reisverzekering via hier.

Scroll naar boven