boekhoudpakket administratiekantoor

Voorraadbeheer Software

Ben je op zoek naar een boekhoudprogramma? Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Er zijn daverend veel verschillende programma’s beschikbaar. Het is dus niet eenvoudig om het juiste programma te vinden voor je onderneming.

Boekhoudprogramma vergelijken

Op deze website tonen we verschillende boekhoudprogramma’s. Denk aan een boekhoudprogramma voor starters en verenigingen, etc. Via de filters kun je een boekhoudpakket zoeken dat het voordeligste past bij je onderneming. Heb je enkele boekhoudpakketten gevonden? Vraag dan zonder extra kosten en vrijblijvend enkele proefaccounts aan, zodat je goed alle boekhoudsoftware kunt vergelijken. Alle boekhoudsoftware die wordt getoond op deze website voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en zijn dus zeer geschikte en goede boekhoudprogramma’s.

Let tevens op de reviews. Daarmee kun je meestal een goed beeld krijgen van de gebruikerservaringen van andere ondernemers.

Voldoe aan de eisen van de Belastingdienst

De Belastingdienst stelt dat je een kopie van je belastingaangifte minstens zeven jaar bewaart. Deze documenten moet je bijhouden voor een eventuele controle op de personenbelasting, vennootschapsbelasting of de BTW. De boeken moeten zelfs tien kalenderjaar worden bewaard. Facturen mag je sinds enkele jaren digitaal bewaren, als de herkomst en de integriteit van de inhoud van de facturen maar te waarborgen is. Ter verduidelijking: ben je nalatig in het bijhouden van een financiële administratie, dan riskeer je een boete. Wanneer een bepaald document niet kan worden voorgelegd bij een controle kan de fiscus een aanslag vestigen. De strafrechtelijke sancties omvatten een hoge geldboete. Het is dus van belang om de bonnetjes goed te bewaren.

Boekhoudsoftware vergelijken

Als zzp-er heb je veel te doen. De boekhouding, tevens wel administratie, is daar onderdeel van, maar over het algemeen geen hoofdpunt. Welbeschouwd is het wel belangrijk dat je de controle houdt over je bedrijf. Goede boekhoudsoftware is de wijze om dat uit te voeren. Een online boekhoudprogramma maakt het een mogelijkheid om altijd overzicht te hebben in je bedrijf en immer en overal de administratie aan te kunnen passen. Een voorbeeld uit de praktijk is bonnetjes in de boekhouding krijgen. Veel programma’s voor je boekhouding hebben onder meer de functie om een afbeelding te maken van een bon en deze gelijk te verwerken in het online boekhoudsysteem. Het bonnetje kan weg en de inhoud van de foto hoef je in een later stadium alleen nog maar even over te typen in je boekhoudsoftware. Geen rondslingerende papieren meer! Internetboekhouden helpt je naar een efficiënte werkmethode om te boekhouden.

Op deze website tonen we diverse boekhoudpakketten. Via de filters kun je het boekhoudsoftware zoeken dat het voordeligste past bij je bedrijf. Heb je er een gevonden? Vraag dan een kosteloos proefaccount aan. Zo kun je goed kunt testen of het boekhoudprogramma bij je zaak past.

Pluspunten online boekhouden

Een online boekhoudprogramma biedt veel plussen ten opzichte van een offline boekhoudprogramma. Wil je een online boekhoudsoftware dan is je boekhouding overal toegankelijk, waar je maar bent. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een device met toegang tot het internet. Ook is een online programma voor je boekhouding zeer veilig in het gebruik en je bewaart gemakkelijk je complete boekhouding volgens de wettelijke termijn. Niet meer allemaal losse ordners, maar een overzichtelijk online programma voor je boekhouding, waar je binnen enkele klikken iets hebt gevonden van mogelijkerwijs wel een hele tijd geleden.

De boekhouding bijhouden met het gebruik van online boekhoudprogramma heeft verschillende voordelen.

Op je pc, tablet én mobiele telefoon

Veel administratie software biedt de mogelijkheid om het programma te gebruiken op verschillende apparaten, zoals je pc, tablet én smartphone met een app. Met een online boekhoudprogramma. kun je de administratie overal mee naartoe nemen. Op die manier raadpleeg je overal de juiste informatie en kun je eenvoudig nieuwe informatie verwerken. Omdat je op elk moment van de dag toegang hebt tot je boekhouding met een boekhoudsoftware, kun je simpel mutaties verwerken. Heeft een collega informatie nodig over de betaling van een klant? Is er ruimte voor een nieuwe marketingcampagne? Of loopt de omzet terug en moet je nieuwe opdrachten gaan aantrekken? Je kunt in enkele stappen en niet moeilijk beslissingen nemen en dus sneller schakelen. Klik hier als je meer weten over voorraadbeheer software.

Scroll naar boven