Prijzen Elektriciteit En Gas Vergelijken

Vergelijk Stroom Gas Leveranciers

De energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor stroom en gas apart en kan op deze manier het juiste overeenkomst weergeven. De premie voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de de onkosten op jaarbasis terugvinden en de kosten per kWh licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest goedkope energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan aanstonds op deze website. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd twee weken wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je eenvoudig aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is 1 van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van dit land. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je gedekt van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt m.b.v. onze partners.

Alle energie-aanbieders worden in de berekeningen meegenomen. Niet alleen de grootste energieaanbieders Vattenfall, Essent en Eneco, maar tevens Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij, Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onze energievergelijker komt het meest voordelige energiecontract te allen tijde bovenaan te staan. Welk contract dit is, is gebonden aan van je energieverbruik en het moment waarop je energie vergelijkt. En vanzelfsprekend van de exclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check wat voor jou de meest voordelige energiedeal is.

Geld overhouden op de energierekening. Voor veel klanten omvat deze zin al hun goede voornemens voor het nieuwe kalenderjaar. Energiebewust leven is nog nooit zo van betekenis geweest. Daarnaast wordt het leven ook telkens duurder, waarmee we dolgraag willen besparen op de maandelijkse lasten. Dat is niet immer even gemakkelijk. Een nieuwe weg inslaan blijkt over het algemeen een enorme struikelblok voor de meeste mensen te zijn. Plotseling veel minder energie verbruiken is meestal niet mogelijk. klanten vervallen welbeschouwd in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je algemene energiebesparende tips eigen te maken. Je hoeft niet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energie geld besparen hoeft niet vervelend te zijn. Sterker nog: het is zelfs heel gemakkelijk, zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt ook uitsparen door over te stappen van energiemaatschappij. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen gedurende een lange periode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van je eigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per twaalf maanden geld overhouden. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energie vergelijken?

De goedkoopste energiemaatschappij kiezen

De meest voordelige energieleverancier staat altijd bovenaan, u kan desgewenst tevens de prijzen op andere vergelijkingssites raadplegen. Zo weet u zeker dat u de voordeligste energiemaatschappij zal vinden. U kunt diverse goedkope energiebedrijven voorbij zien komen op het scherm. De één biedt een cashback energie van bijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden. Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet acuut de besparing op het scherm.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een betere aanbieding heeft gevonden kunt u deze simpel online aan gaan op de website van de desbetreffende leverancier. Na het afsluiten van uw nieuwe overeenkomst hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

kosten voor energie kunnen per energieleverancier flink verschillen en dit kan op maandbasis al snel honderden euro’s besparen. De tarieven voor gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De energietarieven verschillen flink per energieleverancier en ook uw locatie kan effect hebben op de kosten. Lange tijd bij dezelfde leverancier blijven is niet kostenbesparend, daarom is het belangrijk om regelmatig uw tarieven te vergelijken met andere aanbieders. Via hier vergelijkt u snel de kostprijzen van meer dan 15 gas- en stroomleveranciers.

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Wanneer u tarieven voor gas en licht gaat vergelijken dan kunt u kiezen voor een contract met vaste of met variabele kosten voor energie. Vaste tarieven voor energielevering zet u vast voor een langere tijd, onder meer één of 3 jaar. Variabele kosten voor energie kunnen maandelijks, per drie maanden of per half jaar wijzigen. Zo profiteert u dus van prijsschommelingen maar kunt u tevens meer betalen wanneer de tarieven voor energielevering omhoog gaan. Zoals bij vergelijk stroom gas leveranciers.

Scroll naar boven