sim only

Vergelijk Abonnement Sim Only

Het leven is al duur genoeg, dat weten wij. Gelukkig kunt u geld besparen op uw smartphoneabonnement, kunt u Sim Only vergelijken en het goedkoopste abonnement vinden. Als u al een smartphone heeft, is een Sim Only abonnement ideaal voor u, want hierbij betaalt u enkel de abonnementskosten en niets extra voor het mobiele telefoon.

Wat is Sim Only?

Als je een contract in combinatie met een toestel hebt gekocht zijn de mobiele aanbieders na een kalenderjaar voorgeschreven om zonder kosten de simlock eraf te halen. Binnen het 1ste 12 maanden kan er een bedrag gevraagd worden om de telefoon simlock vrij te maken. Tevens als je op een later moment je smartphone wilt verkopen is het handig om een simlockvrije toestel te hebben, simlockvrije smartphones verkopen namelijk een stuk beter!

Sim Only verlengen

Als je momenteel al een Sim Only abonnement hebt en je tevreden bent, kun je ervoor kiezen om je Sim Only te verlengen. Hierdoor kun je opnieuw profiteren van nieuwe acties en de eventuele nieuwe prijzen. Als je jouw Sim Only verlengt, blijf je dus bij je huidige aanbieder, maar heb je de optie om een voordeliger of beter passend Sim Only contract te kiezen.

Aanwijzingen en kennis over het vergelijken van een Sim Only abonnement

Een telefoonabonnement hoeft niet duur te zijn! En tevens zeker als je al in het bezit bent van een goede luxe smartphone. Voor personen die kunnen overstappen naar een nieuw Sim Only abonnement en niet meteen de behoefte hebben om een nieuwe telefoon te hebben is er de zogenoemde “Sim Only”. Een abonnement is een telecomabonnement waarbij je alleen een simkaart ontvangt en dus zelf een mobieltje hebt. Het voordeel hiervan is dat de kosten die je regelmatig betaalt heel erg minder hoog zullen zijn dan bij apparaat met abonnement. Zo is het bij een Sim Only heel regelmaat dat je een abonnement koopt voor €10,- tot €20,- per maand, terwijl de meeste abonnementen met een mobieltje pas starten bij dertig euro. Je bespaart al gauw veel geld op de onkosten van je abonnement. zonder simlock|simlock vrije ordinaire mobiele telefoon } benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud contract gekocht is? Alleen de aanbieder waarbij de mobiele telefoon oorspronkelijk is gebruikt, mag de simlock van de smartphone weghalen. In de praktijk houdt in dat vaak dat de koper nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe mobiele telefoon moet kopen.

Kies het juiste Sim Only abonnement

Om te bepalen welk Sim Only abonnement voor jou het beste is prijzen we aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen 4 maanden. Dat is waarschijnlijk sufficient om een inzicht te krijgen in je verbruik.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je een keer hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken wilt, wordt het tijd om de termijn van het contract te kiezen. Bij de meeste mobiele telefonie bedrijven kun je kiezen tussen een periode van 1 of 2 jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter ook Sim Only providers die een Sim Only abonnement met een duur van het abonnement van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een abonnement zonder mobieltje van een maand kan leuk zijn als je een providers eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je per maand veel meer dan op welk moment je een telecomabonnement van 24 maanden afsluit.}

Wat is het verschil tussen een contract en Sim Only?

Bij een Sim Only abonnement neemt de klant geen toestel af, maar alleen een simkaart. Op de kaart staan alleen de abonnementsgegevens en het telefoonnummer. De consument van het Sim Only abonnement, moet zelf een smartphone regelen.

Bij een toestel met abonnement, geldt een maandelijkse prijs, waarbij de smartphone , belminuten, sms’jes en dataverkeer bij de premie zijn inbegrepen.

Hoe hoog zijn de aansluitkosten?

De aansluitkosten bedragen bij de aanbieders van mobiele telefonie tussen de 10 en de 20 euro. Iedere telecomaanbieder vermeldt dit op haar eigen website. Bij verlenging worden er geen aansluitkosten in rekening gebracht.

Waarom Sim Only vergelijken?

Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdien uitgegroeid tot de grootste Sim Only vergelijker van Nederland. Wij hebben de afgelopen jaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

Besparen op je mobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in dit land het aanbod van maarliefst 15 netwerk telecomaanbieders. Bovendien bieden wij de optie naast de prijzen ook de beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in je keuze voor een Sim Only.

Dagelijks wordt onze website voorzien van actuele prijzen. Zo kun jij weloverwogen een optie maken voor het meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumenten overtollige kosten te geld besparen, zodat we probleemloos met elkaar in contact kunnen blijven.

Wat is een SIM-only abonnement?

Een SIM-only abonnement, over het algemeen aangeduid als SIM-only, Sim Only of SimOnly, is een abonnement zonder een nieuwe mobiele telefoon.

Bij een SIM-only abonnement ontvang je normaal gesproken een bundel met minuten en/of sms’jes en/of data. Je betaalt voor de aansluiting en het gebruik van het netwerk van de aanbieder en niet voor een smartphone. Je krijgt een nieuwe simkaart, met behoud van nummer als je dat wilt.

Een SIM-only abonnement is een prima keus op welk moment je al een smartphone hebt en daar nog tevreden over bent. En een SIM-only abonnement kan stukken voordeliger uitvallen dan aanbiedingen waarin wel een mobiele telefoon is opgenomen.

Wil je wel een nieuwe smartphone , dan is het slim om SIM-only abonnementen met de aanschaf van een losse mobiel te vergelijken met abonnementen waarbij zowel toestel als abonnement worden geleverd. Dit is met name functioneel als je het geen probleem vindt om het toestel in een keer te betalen.

Stap je over naar een SIM-only contract dan is het doorslaggevend dat je de beschikking hebt over een simlockvrije mobieltje. Meestal is dat het geval. Is dat niet zo, dan kan het toestel (als je het langer dan een 12 maanden in je bezit hebt) voor niks simlockvrij worden gemaakt door de partij waar je het toestel gekocht hebt.

Overstappen naar een nieuwe telecomprovider

Al je een Sim Only abonnement aangaat bij een provider waarbij je nog geen consument bent dan kun je bij de meeste providers gebruik maken van een overstap service. Met deze service hoef jezelf niets te regelen en verloopt het overstappen naar het voordeligste Sim Only abonnement zonder problemen. Je Sim Only telecomaanbieder regelt dan voor jou al het papierwerk wat erbij komt kijken om van de ene naar de andere aanbieder over te stappen. Ook als je gebruik wilt maken van nummerbehoud kun je dit aangeven en je Sim Only telecomaanbieder regelt dat je een Sim Only contract krijgt met je huidige smartphone nummer. Het enige wat je nog hoeft aan te geven aan je nieuwe telecomaanbieder zijn je persoonlijke gegevens, je huidige mobiele nummer en welke simkaart je wenst te verkrijgen. Wanneer alles is geregeld ontvang je binnen enkele dagen een Sim Only starterspakket thuis van je nieuwe telecomaanbieder. Stop de verkrijgen simkart in je simlock vrije mobieltje en je kunt onverwijld gebruik maken van je goedkope Sim Only abonnement!

Scroll naar boven