goedkoopste sim only abonnement

Telefoon Abonnement Vergelijken Sim Only

Ben je op zoek naar een Sim Only-contract dat goed bij jou past? Bel eenvoudig helpt je snel te vinden wat je zoekt. Je kunt hier alle abonnementen in de vorm van een Sim Only vergelijken en zo maak je immer de juiste keuzemogelijkheid. Bij Bel gemakkelijk vind je de slimste Sim Only-aanbiedingen van alle grote aanbieders als Vodafone en Simyo. Het maakt niet uit of je het meest voordelige Sim Only-contract zoekt of een Sim Only-deal met een grote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Sim Only vergelijken: voor wie?

Sim Only is bedoeld voor degenen die al een mobieltje hebben en die het jammer of te duur vinden om een nieuwe aan te schaffen. Je kunt tevens een ‘los’ toestel kopen. In het verleden kreeg je de telefoon ‘gratis’ of met korting. Je betaalde er echter wel degelijk helemaal voor, door het duurdere abonnement. De kortingen op smartphones in combinatie met een contract zijn nu minder groot, je bent in de regel goedkoper uit door een Sim Only contract te kiezen en een toestel ‘los’ te kopen.

Sim Only verlengen

Omdat het om een Sim Only met nummerbehoud gaat, blijf je gebruikmaken van dezelfde simkaart. Dit betekent dus ook dat je jouw eigen telefoonnummer behoudt. Op het moment dat je een Sim Only abonnement hebt en je deze niet verlengt of opzegt, dan loopt het abonnement stilzwijgend door. In enkele gevallen verlies je dan tevens de maandelijkse korting die, meestal, alleen voor de eerste contractduur geldt.telefoon zonder simlock|simlock vrije telefoon} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud contract verkregen is? Alleen de telecomprovider waarbij de mobiele telefoon oorspronkelijk is besteld, mag de simlock van de smartphone afhalen. In de praktijk houdt in dat meestal dat de consument nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet kopen.

Kies het juiste Sim Only abonnement

Welk telefonie abonnement het goedkopere bij jou past hangt af van verschillende dingen. Zo is het doorslaggevend om vooraf te bekijken hoeveel data je op dit moment gebruikt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe vaak bel je met je toestel? Vind je het van invloed dat je razend efficiënt internet hebt? Of maak je in principe alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type telecomabonnement dat je nodig hebt en de periodieke abonnementskosten die daarbij komen kijken.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je een keer hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de termijn van het contract te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 1 of 2 jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je benodigd, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn op het moment echter tevens Sim Only providers die een Sim Only contract met een duur van het abonnement van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een Sim Only abonnement van een maand kan leuk zijn als je een providers eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je maandelijks veel meer dan op welk moment je een Sim Only abonnement van 24 maanden afsluit.}

Welke simkaarten zijn er?

Er zijn 3 formaten simkaarten: het doorsnee formaat, micro sim en nano sim. Het ordinaire formaat werd ook vroeger gebruikt. Tegenwoordig gebruiken telecom bedrijven het formaat nog nauwelijks. De meeste smartphones hebben nu een aansluiting voor een micro simkaart. Alleen de allernieuwste mobiele telefoons gebruiken een nano simkaart.

De meeste mobiele telefonie bedrijven leveren de simkaart op alle formaten. De klant van het telefonie abonnement kan dan zelf de kaarten uitdrukken.

Waarom betaal ik de eerste maand meer?

Voor het aan gaan van een nieuw abonnement, maakt de aanbieder kosten. De meeste providers brengen die kosten bij de nieuwe abonnee in rekening. Niet alle providers verrekenen die kosten met de eerste maand, anderen laten de aansluitkosten apart betalen.

Waarom een Sim Only abonnement?

Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel voordeliger dan met een normaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijn verscheidene aanbieders met elke maand opzegbare abonnementen. Naast de lage kosten en de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, kun je ook nog lekker met je vertrouwde toestel blijven bellen.

Waarom kiezen voor een Sim Only abonnement?

Loopt de contractperiode van je contract op zijn eind, ben je tevreden over smartphone die je hebt en heb je geen behoefte om te upgraden naar een nieuwer smartphone , dan is het slim om over te stappen naar een Sim Only abonnement. Op deze wijze bespaar je de onkosten voor de aanschaf van de smartphone. Niet alleen de eenmalige kosten, maar ook de maandelijkse kosten die worden doorberekend voor de aanschaf van de mobieltje.

Overstappen naar een Sim Only contract is daarom een goede manier om je maandelijkse uitgaven voor een Mobiel abonnement aanzienlijk te verlagen. En dat zonder in te boeten op de inhoud van de service (de arsenaal data, het aantal belminuten en het aantal sms’jes).

Een tweede voordeel is dat je kunt kiezen voor een elke maand opzegbaar abonnement. Je bent hierdoor veel flexibeler om over te stappen naar een andere telecomaanbieder. Bij een contract inclusief mobieltje teken je een overeenkomst voor 1 of 2 12 maanden. Sinds kort kun je ook hier bij een paar partijen voor maandcontracten kiezen, maar dan tegen een hoger maandbedrag, plus moet je het apparaat in 1 keer afbetalen als je opzegt.

Stel dat je immers een nieuwe smartphone nodig hebt, dan kun je zelf een losse telefoon kiezen en aanschaffen. Nadeel kan zijn dat je het toestel dan in één keer moet betalen.

Goedkoopste Sim Only abonnementen met onbeperkt internet

Ben je op zoek bent naar een Sim Only? Vindt hier de voordeligste Sim Only abonnementen met onbeperkt internet door de providers te vergelijken. Volg onze stappen om snel en eenvoudig het meest voordelige Sim Only contract te vinden en om het Sim Only abonnement hierna af te sluiten. Om het meest goedkope Sim Only onbeperkt internet contract te kiezen moet je eerst inzichtelijk hebben hoeveel je elke maand verbruikt aan belminuten, sms’jes en aan data. Op het internet kun je easy je verbruik berekenen voor onder andere de data, maar je kunt ook op je laatste factuur zien hoeveel je elke maand verbruikt bij je huidige mobiele telefoon abonnement. Op welk moment je het verbruik inzichtelijk hebt kun je op zoek gaan naar het voordeligste Sim Only onbeperkt internet abonnement. Door in onze vergelijkingstool je verbruik te selecteren vindt je easy het Sim Only abonnement dat bij jou past. Heb je het meest goedkope abonnement gevonden dan kun je de Sim Only aanbieding selecteren en dan kun je het Sim Only contract vinden bij de telecomaanbieder.

Scroll naar boven