Gas En Licht

Stroom En Gas Prijzen

De energievergelijker berekent de voordeligste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze manier het beste overeenkomst aanbieden. De kosten voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar herleiden en de lasten per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om devoordeligsteenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeningbesparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geldoverhouden
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan gauw op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenbekomen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt te allen tijde twee wekenwettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijfje standaardaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijnaltijd actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand.Leveranciers hebben geen onverwijld of in gauw belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of jeoverstapt naar leverancier A of B. Wij ontvangenvan elke leverancier een uitbetaling van gelijke hoogtena een overstap.

Online energie vergelijken

Dit doe je simpellekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met anderebedrijven te vergelijken, kun je rustig de juistekeuze te maken. Ook het immers kostenplaatje is easy te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Opbasis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waarje het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbijde goedkoopste leverancier op deeerste plek pronkt. Allichtkun je tevens verder scrollen en onderzoeken waardoor deze goedkoperis en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken vanenergie nog nooit zogemakkelijk geweest.

Stap over naar de voordeligste energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om demeest voordeligeenergiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of contractof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal mogelijk wanneer u begint met energievergelijken. U kunt zo secuur een optie zijn waar het de energieprijzen aangaat maar ook op hetfeit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop uitzoeken waarmee het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert gebruikelijkgrijze stroom zonder poespas.uitgaven aan gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie verschillenenorm per leverancier en ook uwlocatie kan effect hebben op deprijs. Lange tijd bijdezelfde gas- en stroomleverancierklant blijven is niet voordelig, om diereden is het important om regelmatig uw kosten te vergelijken metandere aanbieders. Via onze websitevergelijkt u simpel de prijzen van meerdan 15 leveranciers.

Energietarieven vergelijken en geldbesparen

Consumenten die vrijwel nooit overstappenkunnen best veel geld overhouden door te wisselenvan leverancier. Als u al langer consument bent bij eengas- en stroomleverancier betaalt u over het algemeen te veelvoor uw gas en elektriciteit en liggen deprijzen voor gas enelektriciteit relatief hoog. Door over testappen kunt u al gauw €300,00 besparen! Zoals bij stroom en gas prijzen.

Scroll to top