gas en licht vergelijken

Stroom En Gas Aanbieders

De energievergelijker berekent de voordeligste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het beste contract weergeven. De prijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten herleiden en de prijs per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest goedkopeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,geldigsheidsduur en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest goedkopeenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deprovider met de slimstebeoordeling.

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfdeenergieleverancier en betaal je daardoor honderdeneuro’s per twaalf maanden te veel? Grote kansvan wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage prijzenen eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt geldoverhouden op je energiekosten? Gaat heel snel, hoor. Vul je gegevens in en bekijk devoordeligste deals op basis van je verbruiken wensen.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij teallen tijde rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als jevóór het eind van je overeenkomst overstapt, moet je eenopzegvergoeding betalen. Tevens ben je dan de eventuelewelkomstbonus kwijt. Als je een deel van de welkomstkortingal ontvangen hebt, kan het zelfs zo zijn dat jedeze moet terugbetalen. Loopt je energieovereenkomst binnen 2maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energieovereenkomstgaat dan in op het moment dat je huidige contract afloopt.

Online de goedkoopsteenergieleveranciers vinden

Onze website heeft de goedkoopste energiemaatschappijen,acties, prijzen en aanbiedingen voor u in de energievergelijkerverzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u devoordeligsteenergiemaatschappij voor uw adres vinden. Met deenergievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciersgemakkelijk op een rij. Op die wijze kunt u de voordeligste energie vinden en kiezen.Natuurlijk zijn er altijd zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wiju graag meer.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijkerlaat u acuut zien welke energiemaatschappijen erallemaal in uw regio energie verkopen, voor welke kostprijsen welke momenteel de meest voordelige is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijkerverfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk stantepede welk energiecontract het beterepast bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Omdat veelleveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie enaanbiedingen waarmee u veel meer kan geldoverhouden. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3uitsparen gemiddeld 450 euro. Tel uituw winst! gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. Deenergietarieven schelenflink per leverancier en ook uwlocatie kan effect hebben op deprijs. Jarenlang bijeenzelfde leverancierblijven is niet kostenbesparend, daardoor is het interessant om metregelmaat uw maandlasten te vergelijken metandere leveranciers

Energietarieven vergelijken en geld overhouden

Klanten die vrijwel nooit overstappenkunnen enorm geld overhouden door te switchenvan leverancier. Als u al geruime rijd consument bent bij eenenergieleverancier betaalt u waarschijnlijk te veelvoor uw energie en liggen deprijzen voor gas en licht relatief hoog. Door over testappen kunt u al gauw €300,00 besparen! Zoals bij stroom en gas aanbieders.

Scroll to top