t mobile sim only

Sim Only Vergelijken Abonnement

Vind u het lastig kiezen? Wij helpen u daarmee. Met Sim Only vergelijken van onze site vergelijkt u de voordeligste abonnementen. U stelt zelf het abonnement samen en u kiest zelf de telecomaanbieder. De voordeligste Sim Only abonnementen bij de beste providers en uitstekende service.

Sim Only vergelijken

Continu meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in dat zij zelf een mobiele telefoon aankopen en daar een Sim Only abonnement bij aankopen, of dat mensen eerst voor een abonnement met smartphone kiezen en na de duur van het contract overstappen op Sim Only omdat zij hun smartphone nog goed genoeg vinden.

Met een Sim Only abonnement kun je zelf je toestel kiezen, deze krijg je er namelijk niet bij van de provider. Dit heeft twee grote voordelen:

 • Je abonnement is veel goedkoper
 • Je kunt zelf kiezen welke toestel je neemt (bijvoorbeeld je huidige smartphone)

  Sim Only verlengen

  Als je momenteel al een Sim Only contract hebt en je tevreden bent, kun je ervoor kiezen om je Sim Only te verlengen. Hierdoor kun je opnieuw profiteren van nieuwe acties en de eventuele nieuwe prijzen. Als je je Sim Only verlengt, blijf je dus bij je huidige provider, maar heb je de mogelijkheid om een goedkoper of beter passend Sim Only contract te kiezen.telefoon zonder simlock|simlock vrije telefoon} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud overeenkomst verkregen is? Alleen de aanbieder waarbij de mobieltje oorspronkelijk is besteld, mag de simlock van de mobieltje weghalen. In de praktijk betekent dat in de regel dat de consument nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe telefoon moet aankopen.

  Kies het juiste Sim Only contract

  Om te bepalen welk internet en mobiel bellen abonnement voor jou het betere is bevelen we aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen 2 maanden. Dat is normaal gesproken voldoende om een een idee te krijgen in je gebruik.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken wilt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Bij de meeste Sim Only aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn op het moment echter tevens telecom bedrijven die een Sim Only contract met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een contract zonder smartphone van een maand kan leuk zijn als je een mobiele telefonie bedrijven eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je elke maand veel meer dan wanneer je een telefonie abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Wat gebeurt er als ik buiten de bundel bel?

  enkele aanbieders bieden bellen, sms’en en internetten als bundel aan. Wie buiten de bundel belt, sms’t of internet, moet in de regel bijbetalen. Extra gegevens over tarieven, is in de regel te vinden op de website van de providers.

  Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

  4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op de mobieltje. 3G en 4G verschillen ook in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker maximaal 8 Mbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleen op nieuwere smartphones, terwijl 3G op veruit de meeste smartphones werkt.

  Waarom Sim Only vergelijken?

  Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdien uitgegroeid tot de grootste Sim Only vergelijker van Holland. Wij hebben de afgelopen jaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

  Geld besparen op je mobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in Nederland het aanbod van maarliefst 15 netwerk telecomaanbieders. Bovendien bieden wij de optie naast de prijzen ook de beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in je optie voor een Sim Only.

  Dagelijks wordt onze website voorzien van de meest actuele prijzen. Zo kun jij weloverwogen een mogelijkheid maken voor het meest passende abonnement. Onze missie is dan tevens om consumenten onnodige kosten te besparen, zodat we zorgeloos met elkaar in contact kunnen blijven.

  Waarom kiezen voor een Sim Only abonnement?

  Loopt de contractduur van je abonnement op zijn eind, ben je tevreden over smartphone die je hebt en heb je geen behoefte om te upgraden naar een nieuwer mobieltje , dan is het slim om over te stappen naar een Sim Only abonnement. Op deze wijze bespaar je de onkosten voor de aanschaf van de mobieltje. Niet alleen de eenmalige kosten, maar tevens de maandelijkse onkosten die worden doorberekend voor de aanschaf van de smartphone.

  Overstappen naar een Sim Only abonnement is daarom een goede manier om je maandelijkse uitgaven voor een Mobiel abonnement aanzienlijk te verlagen. En dat zonder in te boeten op de inhoud van de service (de cluster data, het aantal belminuten en het aantal sms’jes).

  Een tweede gewin is dat je kunt kiezen voor een per maand opzegbaar abonnement. Je bent hierdoor veel flexibeler om over te stappen naar een andere aanbieder. Bij een abonnement inclusief smartphone teken je een overeenkomst voor 1 of 2 kalenderjaar. Sinds kort kun je ook hier bij een aantal partijen voor maandcontracten kiezen, maar dan tegen een hoger maandbedrag, plus moet je het apparaat in één maal afbetalen als je opzegt.

  Stel dat je per slot van rekening een nieuwe telefoon nodig hebt, dan kun je zelf een los toestel kiezen en aanschaffen. Nadeel kan zijn dat je het toestel dan in één maal moet betalen.

  Goedkoopste Sim Only abonnementen met onbeperkt internet

  Ben je op zoek bent naar een Sim Only? Vindt hier de meest goedkope Sim Only abonnementen met onbeperkt internet door de providers te vergelijken. Volg onze stappen om makkelijk en snel het meest goedkope Sim Only abonnement te vinden en om het Sim Only abonnement hierna af te sluiten. Om het meest goedkope Sim Only onbeperkt internet contract aan te gaan moet je eerst inzichtelijk hebben hoeveel je maandelijks verbruikt aan belminuten, sms’jes en aan data. Op het internet kun je makkelijk je verbruik berekenen voor bijvoorbeeld de data, maar je kunt tevens op je laatste factuur zien hoeveel je elke maand verbruikt bij je huidige mobieltje abonnement. Op welk moment je het verbruik inzichtelijk hebt kun je op zoek gaan naar het voordeligste Sim Only onbeperkt internet abonnement. Door in onze vergelijkingstool je verbruik te selecteren vindt je efficiënt en simpel het Sim Only abonnement dat bij jou past. Heb je het meest goedkope abonnement gevonden dan kun je de Sim Only aanbieding selecteren en hierna kun je het Sim Only contract aan gaan bij de telecomprovider.

Scroll naar boven