sim only

Sim Only Providers Vergelijken

Ben je op zoek naar een Sim Only-abonnement dat goed bij jou past? Bel efficiënt en simpel helpt je snel te vinden wat je zoekt. Je kunt hier alle abonnementen in de vorm van een Sim Only vergelijken en zo maak je immer de juiste keuzemogelijkheid. Bij Bel easy vind je de voordeligste Sim Only-aanbiedingen van alle grote providers als Vodafone en Youfone. Het maakt niet uit of je het meest goedkope Sim Only-contract zoekt of een Sim Only-deal met een grote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Sim Only vergelijken

Continu meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in dat zij zelf een mobiele telefoon aanschaffen en daar een Sim Only abonnement bij kopen, of dat klanten eerst voor een contract met toestel kiezen en na de duur van het contract overstappen op Sim Only omdat zij hun toestel nog goed genoeg vinden.

Maar dan zijn we er nog niet. Er zijn namelijk meer dan 10 diverse Sim Only telecomproviders. Nu kun je die een voor 1 langsgaan en alle prijzen vergelijken, maar dat kost erg veel tijd. Onze site neemt dat werk uit handen en laat je in een eenvoudig en simpel overzicht meteen zien welk abonnement het voordeligst is voor jou.

Stel zelf uw contract samen, de mogelijkheid is volledig aan u.

 • Sim Only alleen bellen
 • Sim Only bellen en sms’en
 • Sim Only bellen, sms’en en internet

  Sim Only verlengen

  Als je momenteel al een Sim Only contract hebt en je tevreden bent, kun je ervoor kiezen om je Sim Only te verlengen. Hierdoor kun je opnieuw profiteren van nieuwe acties en de eventuele nieuwe prijzen. Als je jouw Sim Only verlengt, blijf je dus bij je huidige aanbieder, maar heb je de mogelijkheid om een goedkoper of beter passend Sim Only contract te kiezen.

  Waarom is een Sim Only contract een voordeligere keus?

  Het verschil in de vaste lasten bij een Sim Only abonnement zit hem volledig in het niet nodig hebben van de smartphone. Bij een simpele abonnement met een telefoon betaal je je maandelijkse kosten van je abonnement in twee delen. Een deel voor het abonnement en een deel voor je smartphone. Het deel van je abonnement bestaat uit de belminuten, sms en internet mb’s. De vaste lasten voor je toestel zorgen ervoor dat je na de contractduur je telefoon voor 100% hebt betaald. Je betaalt je telefoon dus af in 12 of 24 termijnen. Doordat je deze vaste lasten bij een Sim Only abonnement niet hebt, worden je maandelijkse kosten veel lager. zonder simlock|simlock vrije iPhone} benodigd. Dat houdt in dat niet alle smartphones geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud overeenkomst gebruikt is? Alleen de telecomaanbieder waarbij de telefoon oorspronkelijk is verkregen, mag de simlock van de smartphone afhalen. In de praktijk betekent dat in de regel dat de afnemer nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe toestel moet aankopen.

  Kies het juiste Sim Only abonnement

  Pak je afschriften er eens bij en ga na hoeveel MB’s je hebt gebruikt. Zat je steeds buiten je bundel? Dan bevelen we aan om bij je nieuwe telecomabonnement een grotere MB bundel te nemen. Bleef je keurig binnen je bundel? Blijf dan bij de batterij wat je hebt of ga zelfs iets omlaag. Veel aanbieders bieden trouwens de mogelijkheid om tijdens je contract voor telefonie omhoog en omlaag te gaan in je bundel.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je eenmaal hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je bestellen kunt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 1 of 2 jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn op het moment echter tevens providers die een Sim Only contract met een duur van het abonnement van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een telefonie abonnement van een maand kan leuk zijn als je een aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je maandelijks veel meer dan op welk moment je een contract zonder smartphone van 24 maanden afsluit.}

  Kan ik mijn telefoonnummer meenemen naar een andere aanbieder?

  Overstappers kunnen meestal gebruikmaken van ‘nummerbehoud’. De nieuwe provider onderhandelt dan met de oude aanbieder over het overdragen van het huidige telefoonnummer. Zodra beide partijen akkoord zijn, wordt het telefoonnummer omgezet.

  Nummerbehoud gebruiken? Laat de nieuwe aanbieder de overstap regelen. De nieuwe provider moet het nummerbehoud eerst bevestigen, alvorens het oude contract bij de andere aanbieder op te laten zeggen.

  Hoe hoog zijn de aansluitkosten?

  De aansluitkosten bedragen bij de providers van mobiele telefonie tussen de 10 en de 20 euro. Iedere telecomprovider vermeldt dit op haar eigen website. Bij verlenging worden er geen aansluitkosten in rekening gebracht.

  Waarom Sim Only vergelijken?

  Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdien uitgegroeid tot de grootste Sim Only vergelijker van Nederland. Wij hebben de afgelopen jaren dan ook de nodige ervaring opgedaan.

  Besparen op je mobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in dit land het aanbod van maarliefst 15 netwerk providers. Bovendien bieden wij de mogelijkheid naast de prijzen ook de beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in je keus voor een Sim Only.

  Dagelijks wordt onze website voorzien van actuele prijzen. Zo kun jij weloverwogen een keuze maken voor het meest passende abonnement. Onze missie is dan tevens om consumenten overtollige kosten te geld overhouden, zodat we onbekommerd met elkaar in contact kunnen blijven.

  Voor wie is Sim Only geschikt?

  Sim Only aanbiedingen zijn geschikt voor iedereen die goedkoper wil bellen en nog een prima apparaat heeft, of het geen probleem vind om los een toestel aan te schaffen. meestal is het voordeliger om een los mobieltje aan te schaffen i.c.m. een Sim Only abonnement, dan dat je een ‘gratis’ toestel met abonnement bestelt. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellen en internet, of slechts af en toe je telefoon gebruikt, er is voor een ieder een passend contract te vinden. Op het moment zien wij verder ook dat voornamelijk de goedkope Sim Only abonnementen een populair alternatief voor zijn voor prepaid simkaart gebruikers.

  Voordelen Sim Only internet

  Een Sim Only contract boven een mobiele telefoon plus abonnement verkiezen zal betekenen dat je per maand bespaart op je smartphone kosten. Bij je huidige provider zul je ook nog eens meer korting krijgen wanneer je kiest voor het verlengen van je mobieltje abonnement. Het verlengen van je mobiele telefoon abonnement bij je huidige telecomprovider betekent niets meer dan dat je een nieuw overeenkomst aangaat voor een bepaalde periode. Doordat je kiest voor het verlengen van je overeenkomst zal de aanbieder je belonen met extra voordeel op je Sim Only abonnement. Je moet zelf actie ondernemen om te verlengen, want laat je het smartphoneabonnement stilzwijgend doorlopen dan ontvang je geen extra korting.

Scroll naar boven