sim only met nummerbehoud

Sim Only Onbeperkt Internet Vergelijken

Vind u het lastig kiezen? Wij begeleiden u daarmee. Met Sim Only vergelijken van deze site vergelijkt u de goedkoopste abonnementen. U stelt zelf het abonnement samen en u kiest zelf de telecomaanbieder. De voordeligste Sim Only abonnementen bij de goedkopere aanbieders en goede service.

Sim Only vergelijken

Continu meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in dat zij zelf een mobiele telefoon kopen en daar een Sim Only abonnement bij aankopen, of dat mensen eerst voor een abonnement met smartphone kiezen en na de duur van het abonnement overstappen op Sim Only omdat zij hun telefoon nog goed genoeg vinden.

Met een Sim Only contract kun je zelf je telefoon kiezen, deze krijg je er namelijk niet bij van de aanbieder. Dit heeft twee grote voordelen:

 • Je contract is veel een voordeligere keus
 • Je kunt zelf kiezen welke toestel je neemt (bijvoorbeeld je huidige smartphone)

  Sim Only vs. abonnement

  Omdat je alleen een simkaart koopt, is een Sim Only goedkoop in vergelijking met andere mobiele abonnementen. Je hoeft niet voor een smartphone te betalen, wat je terugziet in de maandelijkse kosten. Een Sim Only kan, per maand, tot wel 70% voordeliger zijn dan een abonnement met telefoon. Een abonnement vergelijken met Sim Only loont dan tevens zeker. Het grote gewin van een goedkope Sim Only is dat je goedkoop kan bellen, sms’en en internetten. Omdat aanbieders geen dure telefoons hoeven te leveren, kunnen ze meer korting geven op het bedrag dat je per maand moet betalen voor het Sim Only abonnement.een mobile device zonder simlock|simlock vrije willkeurige smartphone} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud overeenkomst verkregen is? Alleen de telecomprovider waarbij de mobiele telefoon oorspronkelijk is besteld, mag de simlock van het mobiele telefoon weghalen. In de praktijk houdt in dat vaak dat de klant nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe toestel moet aankopen.

  Kies het juiste Sim Only abonnement

  Om te bepalen welk telecomabonnement voor jou het betere is raden wij aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen 3 maanden. Dat is denken wij genoeg om een inzicht te krijgen in je verbruik.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je een keer hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Bij de meeste Sim Only providers kun je kiezen tussen een periode van 1 of 2 jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter ook Sim Only aanbieders die een Sim Only contract met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een abonnement van een maand kan leuk zijn als je een Sim Only providers eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je elke maand veel meer dan op welk moment je een Sim Only abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Wanneer kan ik overstappen?

  Wie wil overstappen, moet eerst weten of hij of zij een per maand of een elk jaar overeenkomst heeft. Bij Sim Only aanbieders kunnen abonnees vaak per maand overstappen. De duur van het abonnement is in de regel 1 maand, 12 maanden, of 24 maanden.

  Bellers kunnen 2 maanden voor het einde van het huidige overeenkomst de overstap naar een andere provider regelen. Het nieuwe abonnement gaat dan in, als het oude is afgelopen.

  Wat voor telefoonabonnement sluit jij af?

  Veel mobiele telefoon gebruikers komen in de regel voor een dilemma te staan als ze hun telecomcontract kunnen verlengen. Gaan ze door met de huidige provider of stappen ze over? De keuze hangt in de regel van enkele factoren af. Denk onder meer aan de maandelijkse kosten, de voorwaarden van de polis en de kostprijs voor een mobiele telefoon. Om hier antwoorden op te krijgen is grond research voor nodig. Dat kost in de regel veel energie, want het is veel uitzoekwerk. Via dit artikel gaan we jou proberen op weg te helpen door de grote verschillen in kaart te brengen tussen een abonnement met mobieltje en een Sim Only abonnement.

  Sim Only abonnement

  Als iemand aan Sim Only hoort, dan denkt diegene gelijk aan de lage onkosten iedere maand. Dit is tevens de reden dat veel klanten overstappen en kiezen voor een Sim Only abonnement. Voor een paar euro per maand zijn ze voorzien van genoeg belminuten en MB’s. Veel aanbieders merken tevens op dat Sim Only telkens populairder wordt en gaan hierdoor de strijd met elkaar aan. Er worden soms hele voordelige smartphoneabonnementen aangeboden om mobieltjegebruikers te lokken. Dit heeft vanzelfsprekend veel invloed op de optie van de provider. Echter moet een gebruiker tevens kijken naar het contractduur en het opzegtermijn. Bij de meeste Sim Only provider is dat heel flexibel, maar toch kunnen daar ook verschillen in zitten. Laat je dus niet om de tuin leiden en doe grondig research wat iedereen te bieden heeft voorafgaand je een keus maakt.

  Contract met een smartphone

  Waar voorheen de abonnementen met mobiele telefoon erg populair waren, zo is het tegenwoordig een stuk minder gesteld. In de tijden van bezuinigen kiezen veel klanten in de regel voor de goedkope mogelijkheden. Sim Only gaat het in deze kwestie winnen van een abonnement met mobiele telefoon. Hoewel je bij deze abonnementssoort een voor niks mobiele telefoon krijgt, hebben veel klanten geen zin om iedere maand zoveel neer te leggen. Bovendien gaat iedereen telkens zuiniger met hun smartphone om, dus is de keus voor een nieuw mobieltje is geen trigger meer om voor een duurder contract te gaan. Wij wensen je veel succes met de keuze voor het volgende smartphoneabonnement.

  Waarom een Sim Only abonnement?

  Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel goedkoper dan met een normaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijn verschillende providers met elke maand opzegbare abonnementen. Naast de lage premie en de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, kun je ook nog lekker met je vertrouwde toestel blijven bellen.

  Waarom kiezen voor een Sim Only abonnement?

  Loopt de contractperiode van je abonnement op zijn eind, ben je tevreden over smartphone die je hebt en heb je geen behoefte om te upgraden naar een nieuwer mobiele telefoon , dan is het interessant om over te stappen naar een Sim Only abonnement. Op deze manier bespaar je de kosten voor de aanschaf van de mobiele telefoon. Niet alleen de eenmalige kosten, maar ook de maandelijkse kosten die worden doorberekend voor de aanschaf van de mobiele telefoon.

  Overstappen naar een Sim Only abonnement is daarom een goede wijze om je maandelijkse uitgaven voor een Mobiel abonnement aanzienlijk te verlagen. En dat zonder in te boeten op de inhoud van de service (de cluster data, het aantal belminuten en het aantal sms’jes).

  Een tweede voordeel is dat je kunt kiezen voor een per maand opzegbaar abonnement. Je bent daardoor veel flexibeler om over te stappen naar een andere provider. Bij een contract inclusief mobiele telefoon teken je een overeenkomst voor 1 of 2 twaalf maanden. Sinds kort kun je tevens hier bij een aantal partijen voor maandcontracten kiezen, maar dan tegen een hoger maandbedrag, plus moet je het apparaat in één keer afbetalen als je opzegt.

  Stel dat je op de keper beschouwd een nieuwe toestel nodig hebt, dan kun je zelf een losse smartphone kiezen en aanschaffen. Nadeel kan zijn dat je het toestel dan in één maal moet betalen.

  Hoe kan een Sim Only internet abonnement verlengd worden?

  Bij het verlengen van je smartphonecontract kun je kiezen om je Sim Only abonnement met 1 twaalf maanden of met twee jaar te verlengen. Sommige providers bieden je zelfs de mogelijkheid aan om elke maand te verlengen. De optie tussen deze drie mogelijkheden is persoonsgebonden. Het hangt allemaal af van de persoonlijke situatie en de persoonlijke wensen. In de regel geldt dat wanneer je een Sim Only contract voor langere tijd aangaat je interessanter uit bent dan op welk moment je kiest voor verlenging van 1 jaar of maandelijks. Het grote gewin bij het verlengen met 1 kalenderjaar is dat je over 12 maand kunt kijken of het smartphoneabonnement nog past bij je wensen en mocht je toestel niet meer naar behoren werken dan kun je het abonnement tevens verlengen met een nieuw mobieltje.

Scroll naar boven