sim only onbeperkt internet

Sim Only Internet Vergelijken

Ben je op zoek naar een Sim Only-abonnement dat goed bij jou past? Bel gemakkelijk helpt je simpel te vinden wat je zoekt. Je kunt hier alle abonnementen in de vorm van een Sim Only vergelijken en zo maak je te allen tijde de juiste keuze. Bij Bel easy vind je de goedkopere Sim Only-aanbiedingen van alle grote providers als Vodafone en Tele2. Het maakt niet uit of je het goedkoopste Sim Only-contract zoekt of een Sim Only-deal met een grote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Wat is Sim Only?

Als je een abonnement in combinatie met een smartphone hebt gekocht zijn de mobiele providers na één 12 maanden verplicht om zonder kosten de simlock eraf te halen. Binnen het 1ste 12 maanden kan er een bedrag gevraagd worden om de toestel simlock vrij te maken. Ook als je op een later moment je mobiele telefoon wilt verkopen is het handig om een simlockvrije smartphone te hebben, simlockvrije telefoons verkopen namelijk een stuk beter!

Ik heb nog geen Mobiel abonnement of wil een extra mobiel abonnement. Wat zijn de mogelijkheden?

Heb je nog een goed werkende mobieltje waar je tevreden over bent, of ben je van plan een losse smartphone aan te schaffen, dan is het slim om een los Sim Only abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je een contract neemt dat past bij je verbruik.

Aanschaf van een Sim Only abonnement heeft enkele pre’s ten opzichte van de aanschaf van een contract inclusief smartphone.

 • Je kunt aanzienlijk uitsparen op de kosten.
 • Kies voor een korte looptijd, dan kun je eenvoudig overstappen als een andere partij een voordeliger contract aanbiedt.

  De pre’s van Sim Only

  Door het hebben van een Sim Only abonnement, geef je minder aan uitgaven. De meeste bellers betalen vaak meer voor de mobieltje bij hun contract, dan voor hun dure verbruik. Hoeveel er te geld besparen valt, hangt af van het aantal belminuten, sms’jes en MB’s per maand. zonder simlock|simlock vrije een mobile device} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude mobieltje liggen, die bij een oud contract gekocht is? Alleen de provider waarbij het smartphone oorspronkelijk is verkregen, mag de simlock van de telefoon verwijderen. In de praktijk betekent dat in de regel dat de afnemer nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe telefoon moet aanschaffen.

  Kies het juiste Sim Only abonnement

  Om te bepalen welk telecomabonnement voor jou het slimste is bevelen we aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen 5 maanden. Dat is over het algemeen genoeg om een zicht te krijgen in je gebruik.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je een keer hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken kunt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Bij de meeste Sim Only aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je benodigd, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn op het moment echter ook Sim Only aanbieders die een Sim Only contract met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een abonnement zonder mobieltje van een maand kan leuk zijn als je een providers eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je maandelijks veel meer dan wanneer je een telefonie abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Welk toestel past bij een Sim Only abonnement?

  Sim Only-kaarten werken alleen op simlock vrije telefoons. Kortgezegd: een mobiel die alle providers accepteert. Tegenwoordig zijn de meeste mobieltjes simlock vrij. Ergens nog een oude telefoon liggen? De oude telecomprovider kan de toestel vrijgeven. Verder zijn er online tools en telecomzaken die de smartphone ook simlock vrij kunnen maken.

  Wat voor smartphoneabonnement sluit jij af?

  Veel mobieltje gebruikers komen in de regel voor een dilemma te staan als ze hun overeenkomst kunnen verlengen. Gaan ze door met de huidige aanbieder of stappen ze over? De mogelijkheid hangt over het algemeen van meer dan 1 factoren af. Denk bijvoorbeeld aan de maandelijkse kosten, de voorwaarden van de polis en de premie voor een smartphone. Om hier antwoorden op te krijgen is grond research voor nodig. Dat kost vaak veel tijd, want het is veel uitzoekwerk. Via dit artikel gaan we jou proberen op weg te helpen door de grote verschillen in kaart te brengen tussen een contract met mobiele telefoon en een Sim Only abonnement.

  Sim Only abonnement

  Als iemand aan Sim Only hoort, dan denkt diegene gelijk aan de lage kosten iedere maand. Dit is ook de reden dat veel consumenten overstappen en kiezen voor een Sim Only abonnement. Voor een paar euro maandelijks zijn ze voorzien van genoeg belminuten en MB’s. Veel providers merken tevens op dat Sim Only continu populairder wordt en gaan hierdoor de strijd met elkaar aan. Er worden soms hele goedkope smartphoneabonnementen gedekt om mobieltjegebruikers te lokken. Dit heeft vanzelfsprekend veel invloed op de mogelijkheid van de telecomaanbieder. Echter moet een gebruiker ook kijken naar het contractduur en het opzegtermijn. Bij de meeste Sim Only aanbieder is dat heel flexibel, maar tenslotte kunnen daar ook verschillen in zitten. Laat je dus niet om de tuin leiden en doe grondig research wat een ieder te bieden heeft voordat je een keus maakt.

  Abonnement met een mobiele telefoon

  Waar voorheen de abonnementen met mobiele telefoon erg populair waren, zo is het tegenwoordig een stuk minder gesteld. In de tijden van bezuinigen kiezen veel mensen over het algemeen voor de goedkope mogelijkheden. Sim Only gaat het in deze kwestie winnen van een contract met mobieltje. Hoewel je bij deze abonnementssoort een zonder kosten mobieltje krijgt, hebben veel mensen geen zin om iedere maand zoveel neer te leggen. Bovendien gaat iedereen telkens zuiniger met hun smartphone om, dus is de keus voor een nieuw mobieltje is geen trigger meer om voor een duurder contract te gaan. Wij wensen je veel succes met de keuzemogelijkheid voor het volgende telefoonabonnement.

  Overstappen, of juist verlengen? En hoe zit dat met nummerbehoud?

  Als je bestaande abonnement (bijna) is afgelopen, kun je gaan en staan waar je wilt. Je kunt overstappen naar een andere telecomaanbieder, of juist verlengen bij je huidige telecomprovider. Zorg er wel voor dat je jouw abonnement actief verlengt, en daarmee een nieuw contract afsluit. Want ook bij je eigen provider kan stilzwijgend verlengen erg duur worden. Zo kan het voorkomen dat na afloop van je overeenkomst een bepaald actietarief komt te vervallen, waarmee je opeens meer gaat betalen. Door zelf je Sim Only te verlengen, ga je een nieuw abonnement aan met vaak ook nieuwe lagere tarieven.

  Stap je over van telecomaanbieder, dan wil je allicht wel je bestaande 06-nummer behouden. Die mogelijkheid is wettelijk geregeld, en aldus kun je bij alle aanbieders voor niks gebruikmaken van nummerbehoud. Je nieuwe telecomprovider zal dit helemaal voor je regelen. Zij zeggen je huidige overeenkomst op en laten je weten op welk moment je nummer per slot van rekening naar hen over gaat. Het enige waar jij op hoeft te letten is dat je het nummerbehoud maximaal twee maanden voor het einde van je huidige overeenkomst aanvraagt.

  Voor wie is Sim Only geschikt?

  Sim Only aanbiedingen zijn geschikt voor iedereen die voordeliger wil bellen en nog een prima apparaat heeft, of het geen probleem vind om los een apparaat aan te schaffen. meestal is het voordeliger om een losse telefoon aan te schaffen i.c.m. een Sim Only abonnement, dan dat je een ‘gratis’ toestel met contract bestelt. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellen en internet, of slechts af en toe je telefoon gebruikt, er is voor een ieder een passend contract te vinden. Tegenwoordig zien wij verder ook dat voornamelijk de goedkope Sim Only abonnementen een populair alternatief voor zijn voor prepaid simkaart gebruikers.

  Voordelen Sim Only internet

  Een Sim Only abonnement boven een mobieltje plus abonnement verkiezen zal betekenen dat je maandelijks bespaart op je smartphone kosten. Bij je huidige aanbieder zul je tevens nog eens meer korting krijgen op welk moment je kiest voor het verlengen van je mobieltje abonnement. Het verlengen van je mobiele telefoon abonnement bij je huidige telecomaanbieder betekent niets meer dan dat je een nieuw contract aangaat voor een bepaalde periode. Doordat je kiest voor het verlengen van je contract zal de telecomprovider je belonen met extra voordeel op je Sim Only abonnement. Je moet zelf actie ondernemen om te verlengen, want laat je het smartphoneabonnement stilzwijgend doorlopen dan ontvang je geen extra korting.

Scroll naar boven