Kosten Aansprakelijkheidsverzekering

Reisverzekering-wereldreis

Op het moment is het voor iedereen important om er zich bewust van te zijn dat een probleem vaak in een klein hoekje schuilt. Dat is tevens het geval op welk moment u er voor kiest om een vakantie te boeken. U kunt voor afreizen meemaken met een plotselinge geval waardoor u niet van huis kunt, maar ook ten tijde van uw vakantiereis kunnen er zich acute problemen voordoen. Het afsluiten van de voordeligste reisverzekering kan heel wat praktische, maar tevens financiële kopzorgen voorkomen.

Wat kost een reisverzekering?

Wat een reisverzekering kost, hangt van een aantal zaken af. onder andere waar je vakantiereis naar toe gaat, welke bescherming je wilt en hoeveel personen je meeverzekert. Gemiddeld kost een kortlopende reisverzekering eenmalig enkele tientallen euro’s, en een doorlopende reisverzekering een aantal euro per jaar.

Dat het aan gaan van een reisverzekering belangrijk is voor veel mensen die onbekommerd een vakantie wil ondernemen mag ondertussen wel duidelijk zijn. Een voordelige reisverzekering afsluiten is op het moment door het uitvoeren van een objectieve vergelijking gemakkelijk, maar voor veel natuurlijke personen is alsook het vinden van een de voordeligste reisverzekering een vereiste. Een voordeligste en een goede reisverzekering in één afsluiten is heel goed mogelijk. U dient wat dit betreft alleen rekening te houden met de looptijd van de reisverzekering in kwestie net als met de dekkingen die je kunt kiezen. Voor wat dit laatste betreft is het met name important om rekening te houden met de regio naar waar u op trip gaat. zekere beschermingen worden bij een in ieder geval reisverzekering namelijk aleen gedekt als de vakantiereis zich binnen de Europese Unie afspeelt.

Waarom een reisverzekering?

Als u op trip gaat en u maakt een vakantie naar het buitenland kan er van alles mis gaan. Veel dingen zijn anders geregeld dan thuis, hierdoor zou het kunnen dat u niet verwachte kosten moet uitgeven. Denk ook aan de ziekenhuisonkosten als u onverwacht ziek wordt of door een accident in het ziekenhuis komt. De mogelijkheid dat men in het buitenland ziek wordt is ook groter. tevens andere verkeersregels en gebruiken zorgen voor een grotere optie op een probleem.

Wat is er verzekerd in de basisdekking van de doorlopende reisverzekering?

U bent binnen Europa in ieder geval verzekerd voor hulpverlening, plotselinge uitgaven, een ongeval en en aansprakelijkheid voor schade aan uw tochtjeverblijf.

Hulpverlening

Het hele jaar rond hulp van de aangesloten alarmcentrale. onder andere bij:

 • het regelen van vervoer;
 • het verzorgen van noodzakelijke geneeskundige begeleiding gedurende de terugreis;
 • het geven van adviezen;

Plotse uitgaven

Bijvoorbeeld voor niet verwachte vakantiereis– en verblijfsgeld als je in het buitenland in het privekliniek terecht komt of plotseling naar huis moet terugkeren na een ongeval of ernstige ziekte. Of voor uitgaven voor opsporings- of reddingsacties, als je tijdens een bergwandeling verdwaalt of gewond raakt.

Calamiteiten

U bent verzekerd tegen de extra onkosten als gevolg van een accident.

Aansprakelijkheid voor ongemakken aan vakantieverblijf

Onkosten door bijvoorbeeld ongemakken aan de inboedel van uw tochtjeverblijf. U laat bijvoorbeeld iets kapot vallen, of u verliest de sleutel van uw vakantiewoning.

Reisverzekering vergelijken en aan gaan: zo simpel doe je dat

Deze website heeft een uitgebreide online vergelijking van reisverzekeringen, met daarin ruim 50 kortlopende en doorlopende reisverzekeringen van 29 verzekeraars. Via deze website kun je heel voordelig een reisverzekering vergelijken en aan gaan. Nadat je een vergelijking hebt gemaakt en de voor jou de meeste voordelige verzekering hebt gevonden, kun je meteen je reisverzekering afsluiten. Dat kan volledig online en je ziet terstond of je bent geaccepteerd voor de reisverzekering.

Verscheidene beschermingen meeverzekeren

Een reisverzekering biedt in ieder geval dekking voor verlies, schade of diefstal van je bagage. Afhankelijk van je trip en wat je al bij andere verzekeringen hebt ondergebracht, kun je jouw reisverzekering uitbreiden met bescherming voor:

 • Medische kosten
 • Automobilistenhulp
 • riskante sporten (bijvoorbeeld parachutespringen, bergbeklimmen of diepzeeduiken)
 • Wintersport
 • Repatriëring (onvoorziene terugkeer naar huis vanwege ziekte of een ongeval)
 • Cash
 • Studie in het buitenland
 • Zakenreis
 • Overlijden en blijvende invaliditeit

Gebaseerd op de dekkingen die je nodig hebt, zoeken wij de best passende reisverzekering voor je uit.

Wat is de bekendste reisverzekering?

Het onderscheid tussen een alledaags goede reisverzekering en de goedkoopste reisverzekeringwordt niet alleen gemaakt door de duur waarvoor ze wordt afgesloten. Ga dan alsook altijd voor het daadwerkelijk aan gaan van uw reisverzekering na welke dekkingen er exact worden gedekt en of deze tevens geldig zijn voor het land of het land waar u een tochtje naar heeft geboekt. Niet alle reisverzekeringen dekken onder andere ten minste trips naar de Verenigde Staten van Amerika, Australië of Azië, etc. Bovendien doet u er ook goed aan om voor het afsluiten van een voordelige reisverzekeringeven stil te blijven staan bij de aard van de reis. Zakelijke reizen worden door een gebruikelijke reisverzekering uiteindelijk ook in de regel niet betaalt en bovendien kunnen er alsook uitzonderingen geldig zijn voor een mogelijk risicovolle reizen zoals wintersportreizen. tevens dit is sowieso iets waar u met betrekking tot het afsluiten van de voordeligste reisverzekeringrekening mee zult willen houden.

De premie van voordeligste reisverzekering

Tot slot is er Zeker nog de kostpremie van de meeste voordelige reisverzekering. Voor veel personen staat de beste reisverzekeringdan tevens gelijk aan een echt goedkopere reisverzekering. Is dat echter wel correct? Niet altijd. Allicht is het altijd zeer interessant wanneer u slechts een beperkte kosten moet betalen, maar daar staat tegenover dat u er wel zeker van moet zijn dat alle vereiste dekkingen daadwerkelijk worden aangeboden. Is dat niet het geval, dan kan dat u namelijk enkele vervelende verrassingen opleveren en dat kan vanzelfsprekend alsook niet de bedoeling zijn. De kostprijs van de beste reisverzekeringmoet dan ook te allen tijde in lijn worden gezien met de precieze dekkingen die er door worden aangeboden.

Tips: besparen op je reisverzekering

Wil je een reisverzekering afsluiten? Denk dan goed na of je zekere beschermingen echt nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan dekking voor geneeskundige kosten (mogelijkerwijs heb je die ook al goed gedekt bij je zorgverzekering), automobilistenhulp of een ongevallenverzekering. Bekijk onze hints en regel dat je niet twee keer verzekerd bent. in de regel kun je door goed te lezen naar je beschermingen veel geld besparen.

Maximale tegemoetkomingen reisverzekering

Het liefste heb je je reisverzekering volledig niet nodig, maar als er toch ook wat gebeurt wil je graag dat de gebreken efficiënt wordt betaald en afgehandeld. Vind je een bepaalde bescherming erg belangrijk bij je reisverzekering? Onder andere voor fotocamera’s, andere elektronica of kampeerspullen? Bekijk dan ons overzicht hoogste tegemoetkomingen. Dan weet je zeker dat je bij de goedkooste reisverzekeraar uitkomt.

Annuleringsverzekering

Je kunt naast een reisverzekering ook een annuleringsverzekering afsluiten. Een annuleringsverzekering betaalt de kosten als je de reis immers moet annuleren. Als je je reis bijvoorbeeld door een ongeval, om medische redenen of overlijden moet annuleren kun je met een annuleringsverzekering de kosten dekken.

Een annuleringsverzekering is een verzekering die het een mogelijkheid maakt om je vakantie vooraf te annuleren als resultaat van zekere omstandigheden. Ook als je door zekere gebeurtenissen tijdens je vakantie verplicht bent om naar huis te gaan, worden de overgebleven vakantiedagen vergoed. Je sluit deze verzekering af voorafgaand je op vakantie gaat. Let goed op de bepaalde voorwaarden die je verzekeraar stelt aan het annulatie van je vakantie. De verzekeraar zal je vakantie namelijk niet voor elk schijntje vergoeden.

Ook gericht op de annuleringsverzekering heb je een doorlopende variant die het hele 12 maanden door geldt en een kortlopende, die voor een specifiek aangegeven periode geldt.

Beëindigen oude reisverzekering

Je reisverzekering afzeggen kun je schriftelijk bij jouw huidige verzekeraar doen. Een nieuwe reisverzekering afsluiten is zo gebeurd. Je kunt binnen 5 minuten reisverzekeringen vergelijken en zo de beste reisverzekering afsluiten. Zo gemakkelijk is het vinden en afsluiten van een reisverzekering via deze website.

Scroll naar boven