Aansprakelijkheidsverzekering Verplicht

Reisverzekering-amerika

Vandaagdedag is het voor veel mensen van belang om er zich van te vergewissen dat een gevaar meestal in een klein hoekje schuilt. Dat is ook het geval wanneer u er voor kiest om een vakantiereis te boeken. U kunt voor vertrek meemaken met een plotselinge geval waardoor u niet van huis kunt, maar alsook ten tijde van uw trip kunnen er zich acute problemen aan het licht komen. Het afsluiten van een betere reisverzekering kan heel wat praktische, maar alsook financiële kopzorgen voorkomen.

Wat kost een reisverzekering?

Wat een reisverzekering kost, hangt van een aantal zaken af. onder andere waar je tochtje naar toe gaat, welke dekking je wilt en hoeveel personen je meeverzekert. Gemiddeld kost een kortlopende reisverzekering eenmalig enkele tientallen euro’s, en een doorlopende reisverzekering een aantal euro per maand.

Dat het aan gaan van een reisverzekering belangrijk is voor bijna alle mensen die zorgeloos een trip wil ondernemen mag ondertussen wel duidelijk zijn. Een betere reisverzekering aan gaan is op het moment door het uitvoeren van een objectieve vergelijking gemakkelijk, maar voor veel consumenten is ook het vinden van een goedkopere reisverzekering een vereiste. Een de voordeligste en de voordeligste reisverzekering in 1 afsluiten is heel goed mogelijk. U dient wat dit betreft alleen rekening te houden met de looptijd van de reisverzekering in kwestie evenals met de dekkingen die gedekt dienen te worden. Voor wat dit laatste betreft is het best wel van belang om rekening te houden met het land naar waar u op vakantie gaat. bepaalde beschermingen worden bij een op zijn minst reisverzekering namelijk enkel geboden indien de tochtje zich binnen Europa afspeelt.

Waarom een reisverzekering?

Als u op vakantie gaat en u maakt een tochtje naar het buitenland kan er van alles fout gaan. Veel dingen zijn anders geregeld dan in Nederland, hierdoor zou het kunnen dat u onvoorziene onkosten moet uitgeven. Denk ook aan de ziekenhuisonkosten als u onverwacht ziek wordt of door een probleem in het hospitaal komt. De kans dat men in het buitenland ziek wordt is ook groter. tevens andere verkeersregels en gebruiken zorgen voor een grotere optie op een accident.

Wat is er verzekerd in de basisbescherming van de doorlopende reisverzekering?

U bent binnen Europa standaard verzekerd voor hulpverlening, niet verwachte uitgaven, een ongeval en en aansprakelijkheid voor schade aan uw tochtjeverblijf.

Hulpverlening

24/7 hulp van de aangesloten alarmcentrale. bijvoorbeeld bij:

 • het regelen van vervoer;
 • het verzorgen van noodzakelijke medische begeleiding tijdens de terugreis;
 • het geven van adviezen;

Plotse uitgaven

Bijvoorbeeld voor onvoorziene tochtje– en verblijfsonkosten als je in het buitenland in het kliniek terecht komt of eerder naar huis moet terugkeren na een probleem of ernstige ziekte. Of voor onkosten voor opsporings- of reddingsacties, als je gedurende een bergwandeling niet meer weet waar je bent of gewond raakt.

Calamiteiten

U bent verzekerd tegen de extra onkosten als gevolg van een probleem.

Aansprakelijkheid voor ongemakken aan vakantieverblijf

Kosten door bijvoorbeeld schade aan de inboedel van uw tochtjeverblijf. U laat onder andere iets kapot vallen, of u verliest de sleutel van uw bungalow.

Reisverzekering vergelijken en afsluiten: zo snel doe je dat

Deze website heeft een duidelijke online vergelijking van reisverzekeringen, met daarin ruim 50 kortlopende en doorlopende reisverzekeringen van 29 verzekeraars. Via deze website kun je heel gratis een reisverzekering vergelijken en aan gaan. Nadat je een vergelijking hebt gemaakt en de voor jou de beste verzekering hebt gevonden, kun je meteen je reisverzekering afsluiten. Dat kan helemaal online en je ziet per direct of je bent geaccepteerd voor de reisverzekering.

Zeer veel beschermingen meeverzekeren

Een reisverzekering biedt op zijn minst bescherming voor verlies, ongemak of diefstal van je bagage. Afhankelijk van je reis en wat je al bij andere verzekeringen hebt ondergebracht, kun je je reisverzekering uitbreiden met dekking voor:

 • Ziekte kosten
 • Pechhulp
 • riskante sporten (bijvoorbeeld parachutespringen, bergbeklimmen of diepzeeduiken)
 • Wintersport
 • Repatriëring (onvoorziene terugkeer naar huis vanwege ziekte of een accident)
 • Cash
 • Studie buiten Nederland
 • Zakenreis
 • Overlijden en blijvende invaliditeit

Op basis van de dekkingen die je benodigd, zoeken wij de beste reisverzekering voor je uit.

Wat is de meeste voordelige reisverzekering?

Het onderscheid tussen een ordinair goede reisverzekering en een betere reisverzekeringwordt niet alleen gemaakt door de duur waarvoor ze wordt afgesloten. Ga dan tevens altijd voor het daadwerkelijk afsluiten van uw reisverzekering na welke dekkingen er precies worden gedekt en of deze tevens gelden voor het land of het gebied waar u een reis naar heeft geboekt. Niet alle reisverzekeringen dekken bijvoorbeeld in ieder geval vakantiereizen naar de Verenigde Staten, Australië of Azië, etc. Bovendien doet u er eveneens goed aan om voor het afsluiten van de beste reisverzekeringeven stil te blijven staan bij de aard van de vakantie. Zakelijke reizen worden door een simpele reisverzekering uiteindelijk over het algemeen niet vergoedt en bovendien kunnen er ook excepties geldig zijn voor een mogelijk risicovolle reizen zoals wintersporttrips. ook dit is sowieso iets waar u gericht op het afsluiten van een goede reisverzekeringrekening mee zult willen houden.

De kostprijs van de meeste voordelige reisverzekering

Tot slot is er Uiteraard nog de kostpremie van de goedkoopste reisverzekering. Voor veel personen staat een betere reisverzekeringdan tevens gelijk aan een echt de beste reisverzekering. Is dat echter wel correct? Niet altijd. Vanzelfsprekend is het altijd zeer interessant wanneer u slechts een beperkte maandprijs moet betalen, maar daar staat tegenover dat u er wel zeker van moet zijn dat alle vereiste dekkingen daadwerkelijk worden aangeboden. Is dat niet het geval, dan kan dat u namelijk enkele vervelende verrassingen opleveren en dat kan vanzelfsprekend tevens niet de bedoeling zijn. De kosten van een goede reisverzekeringmoet dan tevens altijd in lijn worden gezien met de precieze beschermingen die er door worden aangeboden.

Tips: uitsparen op je reisverzekering

Wil je een reisverzekering vinden? Denk dan goed na of je zekere dekkingen echt nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan bescherming voor geneeskundige kosten (misschien heb je die ook al goed gedekt bij je zorgverzekering), hulp bij pech of een ongevallenverzekering. Bekijk onze suggesties en regel dat je niet dubbel verzekerd bent. in de regel kun je door goed te kijken naar je beschermingen veel geld overhouden.

Maximale schadeloosstellingen reisverzekering

Het liefste heb je je reisverzekering compleet niet nodig, maar als er tenslotte wat gebeurt wil je graag dat de gebreken eenvoudig wordt vergoed en afgehandeld. Vind je een zekere bescherming erg cruciaal bij je reisverzekering? Onder andere voor fotoapparatuur, andere elektronica of campingspullen? Bekijk dan ons overzicht maximale tegemoetkomingen. Dan weet je zeker dat je bij de meest geschikte reisverzekeraar uitkomt.

Annuleringsverzekering

Je kunt naast een reisverzekering ook een annuleringsverzekering afsluiten. Een annuleringsverzekering vergoedt de kosten als je de reis uiteindelijk moet annuleren. Als je jouw reis bijvoorbeeld door een ongeval, om medische redenen of overlijden moet opzegging kun je met een annuleringsverzekering de kosten dekken.

Een annuleringsverzekering is een verzekering die het een optie maakt om je vakantie vooraf te annuleren als gevolg van bepaalde omstandigheden. Ook als je door bepaalde omstandigheden gedurende je vakantie verplicht bent om naar huis te vertrekken, worden de laatste vakantiedagen vergoed. Je sluit deze verzekering af alvorens je op vakantie gaat. Let goed op de expliciete voorwaarden die je verzekeraar stelt aan het opzegging van je vakantie. De verzekeraar zal je vakantie namelijk niet voor elk detail vergoeden.

Tevens met betrekking tot de annuleringsverzekering heb je een doorlopende variant die het hele 12 maanden door geldt en een kortlopende, die voor een specifiek aangegeven periode geldt.

Opzeggen oude reisverzekering

Je reisverzekering beëindigen kun je per e-mail bij jouw huidige verzekeraar regelen. Een nieuwe reisverzekering aan gaan is zo gebeurd. Je kunt in uiterlijk 5 minuten reisverzekeringen vergelijken en zo de goedkopere reisverzekering vinden. Zo simpel en simpel is het vinden en vinden van een reisverzekering via onze website.

Scroll naar boven