rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering Das

Of u nou een particulier bent bent of een bedrijf heeft. Het kan immer voorkomen dat u in een juridisch conflict betrokken raakt. Veel consumenten hebben geen ervaring met het verloop van het juridische proces en daarom is professionele ondersteuning noodzakelijk. Dit kan easy in de papieren lopen. Het is daarom goed om u te verzekeren tegen de kosten van rechtshulp. Hier komt een rechtsbijstandverzekering om de hoek kijken, hoe dit werkt leest u op hier.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Wilt u een rechtsbijstandverzekering vinden dan doet u er goed aan eerst de verzekeringsmaatschappijen te vergelijken. Bedenkt u zich hierbij goed welke pakketten u nodig heeft. Er zijn expliciete pakketten gericht op werk- en vermogensconflicten. Met onze vergelijker kunt u gemakkelijk aangeven welk pakket u wilt verzekeren en hierbij vinden wij dan automatisch de meest voordelige verzekeringsmaatschappij.

Rechtsbijstandverzekeringen vergelijken bij onze website is heel eenvoudig. Je hoeft maar een aantal gegevens in te vullen en je ziet terstond welke rechtsbijstandverzekering het goedkopere bij jou past. Als je wilt, kun je tevens de voorwaarden van de polis van de rechtsbijstandverzekering bekijken.

Modules rechtsbijstandverzekering

Bij de rechtsbijstandverzekering werken we met dekking in meerdere modules. Hieronder ziet u een overzicht van de modules die u kunt kiezen. Op welk moment u vragen heeft over de modules of over de rechtsbijstandverzekering kunt u immer de klantenservice bellen of chatten.

Consumentenconflicten

Met deze module heeft u recht bij onder meer de volgende conflicten:

 • Verhalen van gebreken
 • Contracten. Problemen n.a.v. contracten over consumentenzaken. geschillen over het aanschaffen of huren van een artikel, of over een aan u geleverde dienst.
 • Overheid. Persoonlijke problemen met de overheid. Geen belastingzaken.
 • Personen- en familierecht. Problemen met nalatenschappen en adoptie.
 • Strafzaken. Als u beschuldigd wordt van een strafbaar feit. Behalve als er sprake is van opzet.

  Inkomensconflicten

  Een geschil met uw werkgever (reorganistatie of ontslag), pensioen of uitkeringsinstantie is gedekt op welk moment u inkomensconflicten hebt meeverzekerd.

  Verschillende typen rechtsbijstandverzekeringen vergelijken voor rechtsbijstandverzekering das,rechtsbijstandverzekering-das

  Een rechtsbijstandsverzekering werkt doorgaans met verschillende dekkingen. Bij rechtsbijstandsverzekeringen vergelijken is het van belang te weten welke dekking er gekozen moet worden.

  Bij de woondekking worden geschillen met de verhuurder van de woning gedekt. Ook problemen met de aankoop van een woning ontvangt juridische bijstand middels deze rechtsbijstandsverzekering, evenals een conflict met de buren.

Scroll naar boven