sim only abonnement vergelijken

Mobiele Providers Vergelijken Sim Only

Vind u het lastig kiezen?Wij helpen u daarmee. Met Sim Only vergelijken van onze site vergelijkt u degoedkoopste abonnementen. Ustelt zelf het contract samen en u kiest zelf deaanbieder. De voordeligste Sim Only abonnementen bij deslimste providers enslimme service.

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Onlyabonnement, over het algemeen aangeduid als Sim Only of Sim Only, is een contract zonder een nieuwe mobieletelefoon.

Stap jeover naar een Sim Onlyabonnement dan is het cruciaal dat je de beschikkinghebt over een simlockvrije mobieltje. Meestal is dat het geval. Is dat niet zo,dan kan het toestel (als je het langer dan een kalenderjaar in je bezit hebt) zonder extra kosten simlockvrij worden gemaakt door de partijwaar je het apparaat gekocht hebt.

Sim Only verlengen

Omdat het om een Sim Onlymet nummerbehoud gaat, blijf je gebruikmaken van dezelfde simkaart. Ditbetekent dus ook dat je jouw eigen telefoonnummerbehoudt. Op het moment dat je een SimOnly contract hebt en je deze niet verlengt of opzegt, danloopt het contract stilzwijgend door. In sommige gevallen verlies je dan ook de maandelijksekorting die, meestal, alleen voor de 1ste contractperiodegeldt.

Waarom is een Sim Only contracteen voordeligere keus?

Het verschil in de prijs bij een SimOnly contract zit hem volledig in het niethebben van detelefoon. Bij eengangbaretelefoonmet abonnement koop je jouw maandelijkseabonnementskosten in twee delen.Een deel voor het abonnement en een deel voor jesmartphone. Het deel van je contract bestaat uit debelminuten, sms en internet mb’s. De vaste lasten voor jetelefoontoestel zorgen ervoordat je na de looptijd jesmartphone helemaal hebtafbetaald. Je betaalt je telefoon dus afin 12 of 24 maanden. Doordat je deze lasten bij een Sim Only contract niet hebt, worden jemaandelijkse kosten veel lager. zonder simlock|simlock vrije willkeurige mobieltje} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud contract gebruikt is? Alleen de provider waarbij het mobiele telefoon oorspronkelijk is besteld, mag de simlock van de mobiele telefoon weghalen. In de praktijk betekent dat vaak dat de koper nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet aankopen.

Kies het juiste Sim Only abonnement

Om te bepalen welk telecomabonnement voor jou het voordeligste is prijzen we aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen paar maanden. Dat is meestal voldoende om een een idee te krijgen in je gebruik.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je nu hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je bestellen kunt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Bij de meeste Sim Only aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 1 of twee jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Er zijn op het moment echter ook providers die een Sim Only contract met een duur van het contract van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een internet en mobiel bellen abonnement van een maand kan leuk zijn als je een Sim Only providers eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je maandelijks veel meer dan wanneer je een contract zonder mobieltje van 24 maanden afsluit.}

Welk apparaat past bij een Sim Only abonnement?

Sim Only-kaartenwerken alleen op simlock vrije telefoons. Kortgezegd: een mobieldie alle providers accepteert. Tegenwoordig zijn de meestesmartphones simlock vrij. Ergens nog een oudetoestel liggen? De oudetelecomprovider kan desmartphone vrijgeven. Verder zijn er online tools entelecomzaken die de toestel ook simlock vrijkunnen maken.

Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op desmartphone. 3G en 4G verschillen ook in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker ten hoogste 8Mbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleenop nieuwere smartphones, terwijl 3G op veruit demeeste telefoons werkt.

Waarom Sim Only vergelijken?

Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdienuitgegroeid tot de grootste Sim Onlyvergelijker van dit land. Wij hebben de afgelopenjaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

Geld besparen op jemobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in Nederlandhet aanbod van maarliefst 15 netwerkaanbieders. Bovendien bieden wijde optie naast de prijzen tevens de beoordelingen vanandere consumenten mee te nemen in jekeuzemogelijkheid voor een Sim Only.

Iedere dag wordt onze website voorzien van demeest actuele aanbiedingen. Zo kun jijweloverwogen een optie maken voorhet meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumentenoverbodige onkosten te geld besparen, zodat we probleemloos met elkaar in contactkunnen blijven.

Waarom kiezen voor een Sim Only abonnement?

Loopt de contractperiode van je contractop zijn eind, ben je tevreden over smartphone dieje hebt en heb je geen behoefte om te upgraden naar een nieuwer mobiele telefoon ,dan is het verstandig om over te stappen naar een Sim Only abonnement. Op dezemanier bespaar je de kosten voor de aanschaf van de smartphone. Niet alleen de eenmalige kosten, maarook de maandelijkse kosten die worden doorberekend voor deaanschaf van de smartphone.

Overstappen naar een SimOnly abonnement is daarom een goede manier om jemaandelijkse uitgaven voor een Mobielabonnement aanzienlijk te verlagen. En dat zonder in te boeten op de inhoudvan de service (deverzamelingdata, het aantal belminuten en het aantal sms’jes).

Een tweede gewin is dat je kunt kiezen voor eenmaandelijks opzegbaar abonnement. Je benthierdoor veel flexibeler om over te stappen naar een anderetelecomprovider. Bij eencontract inclusief smartphone tekenje een overeenkomst voor 1 of 2 12 maanden. Sinds kort kun je ook hier bij een aantalpartijen voor maandcontracten kiezen, maar dan tegen een hoger maandbedrag,plus moet je het apparaat in één maal afbetalen als jeopzegt.

Stel dat je toch een nieuwe smartphone nodig hebt, dan kun je zelfeen los mobieltje kiezen enaanschaffen. Nadeel kan zijn dat je het apparaat dan in 1keer moet betalen.

Voordelen Sim Only internet

Een Sim Onlycontract boven een smartphone pluscontract verkiezen zal betekenen dat je elke maand bespaart op je mobieltjekosten. Bij je huidige telecomproviderzul je ook nog eens meer korting krijgen op welk moment jekiest voor het verlengen van je mobieltje abonnement.Het verlengen van je smartphoneabonnement bij je huidigeprovider betekent nietsmeer dan dat je een nieuw contract aangaat voor een zekereperiode. Doordat je kiest voor het verlengen van je overeenkomst zalde telecomprovider je belonen met extravoordeel op je Sim Onlyabonnement. Je moet zelf actie ondernemen om te verlengen, want laat je hettelefooncontract stilzwijgend doorlopen dan ontvangje geen extra korting.

Scroll naar boven