sim only abonnement vergelijken

Mobiele Providers Vergelijken Sim Only

Vind u het lastig kiezen? Wij helpen u daarmee. Met Sim Only vergelijken van onze site vergelijkt u de goedkoopste abonnementen. U stelt zelf het contract samen en u kiest zelf de aanbieder. De voordeligste Sim Only abonnementen bij de slimste providers en slimme service.

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Only abonnement, over het algemeen aangeduid als Sim Only of Sim Only, is een contract zonder een nieuwe mobiele telefoon.

Stap je over naar een Sim Only abonnement dan is het cruciaal dat je de beschikking hebt over een simlockvrije mobieltje. Meestal is dat het geval. Is dat niet zo, dan kan het toestel (als je het langer dan een kalenderjaar in je bezit hebt) zonder extra kosten simlockvrij worden gemaakt door de partij waar je het apparaat gekocht hebt.

Sim Only verlengen

Omdat het om een Sim Only met nummerbehoud gaat, blijf je gebruikmaken van dezelfde simkaart. Dit betekent dus ook dat je jouw eigen telefoonnummer behoudt. Op het moment dat je een Sim Only contract hebt en je deze niet verlengt of opzegt, dan loopt het contract stilzwijgend door. In sommige gevallen verlies je dan ook de maandelijkse korting die, meestal, alleen voor de 1ste contractperiode geldt.

Waarom is een Sim Only contract een voordeligere keus?

Het verschil in de prijs bij een Sim Only contract zit hem volledig in het niet hebben van de telefoon. Bij een gangbare telefoon met abonnement koop je jouw maandelijkse abonnementskosten in twee delen. Een deel voor het abonnement en een deel voor je smartphone. Het deel van je contract bestaat uit de belminuten, sms en internet mb’s. De vaste lasten voor je telefoontoestel zorgen ervoor dat je na de looptijd je smartphone helemaal hebt afbetaald. Je betaalt je telefoon dus af in 12 of 24 maanden. Doordat je deze lasten bij een Sim Only contract niet hebt, worden je maandelijkse kosten veel lager. zonder simlock|simlock vrije willkeurige mobieltje} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud contract gebruikt is? Alleen de provider waarbij het mobiele telefoon oorspronkelijk is besteld, mag de simlock van de mobiele telefoon weghalen. In de praktijk betekent dat vaak dat de koper nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet aankopen.

Kies het juiste Sim Only abonnement

Om te bepalen welk telecomabonnement voor jou het voordeligste is prijzen we aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen paar maanden. Dat is meestal voldoende om een een idee te krijgen in je gebruik.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je nu hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je bestellen kunt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Bij de meeste Sim Only aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 1 of twee jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Er zijn op het moment echter ook providers die een Sim Only contract met een duur van het contract van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een internet en mobiel bellen abonnement van een maand kan leuk zijn als je een Sim Only providers eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je maandelijks veel meer dan wanneer je een contract zonder mobieltje van 24 maanden afsluit.}

Welk apparaat past bij een Sim Only abonnement?

Sim Only-kaarten werken alleen op simlock vrije telefoons. Kortgezegd: een mobiel die alle providers accepteert. Tegenwoordig zijn de meeste smartphones simlock vrij. Ergens nog een oude toestel liggen? De oude telecomprovider kan de smartphone vrijgeven. Verder zijn er online tools en telecomzaken die de toestel ook simlock vrij kunnen maken.

Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op de smartphone. 3G en 4G verschillen ook in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker ten hoogste 8 Mbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleen op nieuwere smartphones, terwijl 3G op veruit de meeste telefoons werkt.

Waarom Sim Only vergelijken?

Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdien uitgegroeid tot de grootste Sim Only vergelijker van dit land. Wij hebben de afgelopen jaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

Geld besparen op je mobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in Nederland het aanbod van maarliefst 15 netwerk aanbieders. Bovendien bieden wij de optie naast de prijzen tevens de beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in je keuzemogelijkheid voor een Sim Only.

Iedere dag wordt onze website voorzien van de meest actuele aanbiedingen. Zo kun jij weloverwogen een optie maken voor het meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumenten overbodige onkosten te geld besparen, zodat we probleemloos met elkaar in contact kunnen blijven.

Waarom kiezen voor een Sim Only abonnement?

Loopt de contractperiode van je contract op zijn eind, ben je tevreden over smartphone die je hebt en heb je geen behoefte om te upgraden naar een nieuwer mobiele telefoon , dan is het verstandig om over te stappen naar een Sim Only abonnement. Op deze manier bespaar je de kosten voor de aanschaf van de smartphone. Niet alleen de eenmalige kosten, maar ook de maandelijkse kosten die worden doorberekend voor de aanschaf van de smartphone.

Overstappen naar een Sim Only abonnement is daarom een goede manier om je maandelijkse uitgaven voor een Mobiel abonnement aanzienlijk te verlagen. En dat zonder in te boeten op de inhoud van de service (de verzameling data, het aantal belminuten en het aantal sms’jes).

Een tweede gewin is dat je kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Je bent hierdoor veel flexibeler om over te stappen naar een andere telecomprovider. Bij een contract inclusief smartphone teken je een overeenkomst voor 1 of 2 12 maanden. Sinds kort kun je ook hier bij een aantal partijen voor maandcontracten kiezen, maar dan tegen een hoger maandbedrag, plus moet je het apparaat in één maal afbetalen als je opzegt.

Stel dat je toch een nieuwe smartphone nodig hebt, dan kun je zelf een los mobieltje kiezen en aanschaffen. Nadeel kan zijn dat je het apparaat dan in 1 keer moet betalen.

Voordelen Sim Only internet

Een Sim Only contract boven een smartphone plus contract verkiezen zal betekenen dat je elke maand bespaart op je mobieltje kosten. Bij je huidige telecomprovider zul je ook nog eens meer korting krijgen op welk moment je kiest voor het verlengen van je mobieltje abonnement. Het verlengen van je smartphone abonnement bij je huidige provider betekent niets meer dan dat je een nieuw contract aangaat voor een zekere periode. Doordat je kiest voor het verlengen van je overeenkomst zal de telecomprovider je belonen met extra voordeel op je Sim Only abonnement. Je moet zelf actie ondernemen om te verlengen, want laat je het telefooncontract stilzwijgend doorlopen dan ontvang je geen extra korting.

Scroll naar boven