Zakelijke Aansprakelijkheidsverzekering

Kosten-reisverzekering

Op het moment is het voor veel mensen belangrijk om er zich bewust van te zijn dat een probleem meestal in een klein hoekje schuilt. Dat is ook het situatie wanneer u er voor kiest om een reis te boeken. U kunt voor weggaan meemaken met een plotse situatie waarmee u niet kunt vertrekken, maar ook lopende uw vakantie kunnen er zich acute problemen ontstaan. Het afsluiten van een voordelige reisverzekering kan heel wat praktische, maar tevens financiële kopzorgen voorkomen.

Wat is een reisverzekering?

Een reisverzekering vergoedt schade die is ontstaan ten tijde van een vakantie. U heeft de optie om enkele goederen mee te verzekeren zoals: geneeskundige kosten, , cash en waardepapier, vervangend vervoer bij pech onderweg of de sneeuwvakantie dekking. Naast deze gelegenheden kunt u over het algemeen een annuleringsverzekering afsluiten.

Heel veel zaken worden tot een bepaald maximum vergoed. Let hierbij goed op wat u verzekerd, een de goedkoopste reisverzekering heeft over het algemeen een (hoog) eigen perikel of een minder (hoog) gedekt bedrag voor de eigendommen of aanvullende zaken.

Waarom een reisverzekering?

Als u op trip gaat en u maakt een vakantie naar het buitenland kan er van alles gebeuren. Veel dingen zijn anders geregeld dan in Nederland, dit kan de reden zijn dat u extra uitgaven moet uitgeven. Denk ook aan de ziekenhuiskosten als u onverhoopt ziek wordt of door een accident in het ziekenhuis komt. De gelegenheid dat men in het buitenland ziek wordt is tevens groter. alsook andere verkeersregels en gebruiken zorgen voor een grotere mogelijkheid op een accident.

Wat is er verzekerd in de basisdekking van de doorlopende reisverzekering?

U bent binnen Europa standaard gedekt voor hulpverlening, plotse uitgaven, een ongeval en en aansprakelijkheid voor ongemakken aan uw reisverblijf.

Hulpverlening

Altijd hulp van de aangesloten alarmcentrale. onder andere bij:

  • het regelen van vervoer;
  • het verzorgen van noodzakelijke medische begeleiding tijdens de terugreis;
  • het geven van adviezen;

Onverwachte uitgaven

Bijvoorbeeld voor niet verwachte vakantiereis– en verblijfskosten als je in het buitenland in het kliniek terecht komt of voortijdig naar huis moet terugkeren na een calamiteit of ernstige ziekte. Of voor onkosten voor opsporings- of reddingsacties, als je ten tijde van een bergwandeling verdwaalt of gewond raakt.

Calamiteiten

U bent gedekt tegen de onverwachte kosten als gevolg van een calamiteit.

Aansprakelijkheid voor schade aan vakantiereisverblijf

Geld door bijvoorbeeld ongemakken aan de inboedel van uw vakantiereisverblijf. U laat onder andere iets kapot vallen, of u verliest de sleutel van uw vakantiewoning.

De goedkoopste reisverzekeringen vergelijken

De de goedkoopste reisverzekering vind je allereerst door goed te vergelijken. Het is vanzelfsprekend een goede afweging te maken van zaken die je écht nodig hebt en beschermingen die voor jou niet nodig zijn. Je wilt vanzelfsprekend niet voor niks betalen. Daarom is het superslim om voor jezelf op een rijtje te zetten wat je wensen zijn voor een de goedkoopste reisverzekering. Op het moment dat je vaker per twaalf maanden op reis gaat is het in de regel voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Als je namelijk voor elke vakantiereis of elk tripje opnieuw een kortlopende reisverzekering afsluit, betaal je continu opnieuw poliskosten. Een doorlopende reisverzekering is dan voordeliger.

Een reisverzekering doorlopend aan gaan bij meer dan 1 tochtjes

Een reisverzekering doorlopend aan gaan wordt in feite al verstandig vanaf het geval dat er meer dan twee trips binnen eenzelfde 12 maanden worden ondernomen. U kunt beter er wel rekening mee houden dat de ene doorlopende reisverzekering de andere niet is. Hou bijvoorbeeld altijd rekening met de totale waarde van alle vakantiereizen die worden ondernomen. Een doorlopende reisverzekering wordt toch immer in ieder geval afgesloten voor een relatief beperkt bedrag welke u naar eigen inzicht kunt verhogen. Het aan gaan van een doorlopende reisverzekering zorgt er tot slot wel voor dat u immer tijdens uw vakantiereizen optimaal bent gedekt. functioneel gezien kunt u bij een doorlopende reisverzekering dan ook immer rekenen op een bepaalde meerwaarde in vergelijking met een kortlopende variant.

Kortlopende reisverzekering

Een kortlopende reisverzekering is vrijwel altijd de voordeligste keuze als je minder dan eenentwintig dagen per jaar op vakantie gaat. Maar soms kan het toch zijn dat een doorlopende reisverzekering voordeliger is dan een kortlopende reisverzekering. Het is dus slimmer alsook doorlopende reisverzekeringen te vergelijken voor de zekerheid. Via hier kun je efficiënt zowel een kortlopende als doorlopende reisverzekering vergelijken.

Wanneer je een kortlopende reisverzekering afsluit is dit voor een specifieke periode. De verzekering is geldig vanaf een door jou zekere begindatum tot een bepaalde sluitingsdatum. Je kan deze verzekering zelfs nog enkele minuten voor vertrek afsluiten. De verzekering kan ook voor weekendjes weg als langere vakanties worden afgesloten.

Als je slechts 1 keer per kalenderjaar op vakantie gaat voor een periode van twee tot 3 werken is dit type verzekering interessanter dan een doorlopende reisverzekering.

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering sluit je normaalgesproken af als je langer dan 21 dagen of vaker per 12 maanden op vakantie gaat. Het is dan in de regel voordeliger om een doorlopende reisverzekering aan te gaan dan een kortlopende reisverzekering. Je hoeft dan niet steeds een losse reisverzekering af te sluiten en steeds opnieuw poliskosten te betalen.

Wanneer u in de markt bent naar een reisverzekering om aan te gaan is het mogelijk om te kiezen tussen twee zeer veel mogelijkheden. U kunt onder andere een reisverzekering doorlopend aan gaan, maar u kunt er eveneens voor kiezen om een kortlopende reisverzekering af te sluiten. Dit laatste is in het bijzonder van toepassing mits er bijvoorbeeld slechts 1 keer per twaalf maanden een stedenreisje of een andere vakantie wordt gepland. Boekt u echter ieder jaar niet alleen een zomer-, maar bijvoorbeeld ook een winterreis en een stedentrip? In dat geval levert een reisverzekering doorlopend afsluiten u immer een zeer verstandig met het oog de kosten gewin op.

Doorlopende reisverzekering bijna altijd voordeliger

Een doorlopende reisverzekering is al efficiënt goedkoper dan een kortlopende reisverzekering. Ga je met een heel gezin op reis, dan ligt het omslagpunt ongeveer bij een tochtje van 2 weken. Ga je dus met je gezin 15 dagen of langer op reis? Dan is een doorlopende reisverzekering in de regel voordeliger. Voor een verzekering van 1 of 2 personen ligt het omslagpunt op een week of 3. Zeker als je er ernaast ook nog een aantal dagen ervantussen gaat, is de doorlopende verzekering voordeliger. tevens voor een annuleringsverzekering geldt dat een doorlopende meestal voordeliger is dan een kortlopende. Maak je bij ons een vergelijking voor een kortlopende reisverzekering en ben je goedkoper uit met een doorlopende? Dan geven we je direct een seintje op onze website zodat je de goede mogelijkheid kunt maken.

Hoe langer of vaker je op trip gaat, hoe voordeliger het wordt om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Aanvullende beschermingen zoals geneeskundige kosten of wintersport, maakt een doorlopende reisverzekering in de regel voordeliger dan een kortlopende. tochtje je niet alleen maar met een partner? Dan is een doorlopende reisverzekering al efficiënt voordeliger.

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering sluit je over het algemeen af als je langer dan 21 dagen of enkele keren per 12 maanden op vakantie gaat. Het is dan meestal voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten dan een kortlopende reisverzekering. En ook handig: je hoeft niet steeds een losse reisverzekering aan te gaan.

Als je langer dan 2 tot 3 weken met vakantie gaat of vaker is het juist interessanter om een doorlopende reisverzekering aan te gaan. Bij gezinnen geldt het voordeel in de kosten nog sneller. Met deze verzekering ben je de gehele looptijd door gedekt en hoef je dus niet een specifieke datum op te geven. Zowel korte als lange vakanties zijn hierbij gedekt en je hoeft niet elk jaar opnieuw deze reisverzekering aan te vragen, hij wordt automatisch verlengd.

Beste reisverzekering

op welk moment u een trip heeft geboekt spreekt het voor zich dat u zich zo weinig een mogelijkheid zorgen zult willen maken. Om er zeker van te zijn dat alle mogelijke risico’s met betrekking tot uw bij elkaar gespaarde vakantiereis zijn gedekt kan het interessant zijn om een tijdelijke- of kortlopende of doorlopende reisverzekering af te sluiten. Een kortlopende reisverzekering afsluiten kan voor consumenten die slechts 1 maal per jaar op vakantie gaan de meest verstandige optie zijn. Op deze wijze genieten ze per slot van rekening van een passende bescherming voor hun geplande reis, maar dan wel zonder dat ze rekening dienen te houden met zinloos hoge kosten. Gaat u met zekerheid vaker dan 1 keer op vakantiereis gaan in het komende jaar? In dat geval is de mogelijkheid om een doorlopende reisverzekering aan te gaan altijd het interessantst. Zo geniet u op vlak van prijs-kwaliteit uiteindelijk immer van de meest optimaleverzekering.

Tips: geld besparen op je reisverzekering

Wil je een reisverzekering aan gaan? Denk dan goed na of je bepaalde dekkingen echt nodig hebt. Denk onder andere aan dekking voor medische kosten (misschien heb je die tevens al goed verzekerd bij je zorgverzekering), hulp bij pech of een ongevallenverzekering. Bekijk onze aanwijzingen en regel dat je niet 2 keer gedekt bent. in de regel kun je door goed te lezen naar je beschermingen veel uitsparen.

Hoogste tegemoetkomingen reisverzekering

Het liefste heb je je reisverzekering compleet niet nodig, maar als er welbeschouwd wat gebeurt wil je graag dat de schade simpel wordt uitbetaald en afgehandeld. Vind je een zekere bescherming erg van invloed bij je reisverzekering? Bijvoorbeeld voor fotocamera’s, andere elektronica of kampeerspullen? Bekijk dan ons overzicht hoogste tegemoetkomingen. Dan weet je zeker dat je bij de best passende reisverzekeraar uitkomt.

Annuleringsverzekering

Je kunt naast een reisverzekering tevens een annuleringsverzekering afsluiten. Een annuleringsverzekering vergoedt de kosten als je de reis op de keper beschouwd moet annuleren. Als je je reis bijvoorbeeld door een ongeval, ernstige ziekte of overlijden moet annuleren kun je met een annuleringsverzekering de kosten dekken.

Een annuleringsverzekering is een verzekering die het een optie maakt om je vakantie vooraf af te zeggen ten gevolge van bepaalde omstandigheden. Ook als je door zekere gebeurtenissen lopende je vakantie verplicht bent om naar huis te vertrekken, worden de resterende vakantiedagen vergoed. Je sluit deze verzekering af voordat je op vakantie gaat. Let goed op de bepaalde voorwaarden die je verzekeraar stelt aan het opzegging van je vakantie. De verzekeraar zal je vakantie namelijk niet voor elk detail vergoeden.

Tevens met betrekking tot de annuleringsverzekering heb je een doorlopende variant die het hele kalenderjaar door geldt en een kortlopende, die voor een specifiek aangegeven periode geldt.

Afzeggen oude reisverzekering

Je reisverzekering opzeggen kun je schriftelijk bij je huidige verzekeraar doen. Een nieuwe reisverzekering vinden is zo gebeurd. Je kunt in uiterlijk 5 minuten reisverzekeringen vergelijken en zo de slimste reisverzekering vinden. Zo eenvoudig is het vinden en aan gaan van een reisverzekering via hier.

Scroll naar boven