Inboedel En Aansprakelijkheidsverzekering

Kosten Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de betere voorwaarden. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

Heb je tevens een gebrekenverzekering voor inzittenden, dan is de schadelenverzekering voor inzittenden overbodig. De overeenkomst in dekking is te groot, waarmee je zinloos veel kosten betaalt. Dat wil je natuurlijk liever niet! Met de schadeverzekering krijg je de echt geleden schade vergoed in plaats van een eerder vastgesteld uit te keren bedrag. De bescherming is meestal voor schade tot een miljoen euro. Autoverzekering vergelijken.

Kosten Autoverzekering

Als je een nieuwe auto least, moet je altijd een autoverzekering vinden. Dit is snel te doen, maar let op dat je de juiste overwegingen hierbij maakt. Er zijn niet minder dan 120 verscheidene autoverzekeringen en de keuze hangt bijvoorbeeld af van het leeftijd auto, wanneer je geboren bent en het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd.

Alles over je autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringsmaatschappijen bepalen de maandprijs van hun autoverzekering op bovenstaande kenmerken. Om de goedkopere polis voor je autoverzekering te calculeren hebben ze deze gegevens nodig. De slimste overeenkomst is niet te allen tijde de goedkoopste autoverzekering: klasse is zeker zo belangrijk. Daarom kun je op deze website de verzekering voor je auto vergelijken die het goedkopere bij jouw persoonlijke geval past. Dan kun je ogenblikkelijk een degelijke, maar betaalbare verzekering voor je auto afsluiten.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je op onze website autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de goedkoopste autoverzekering. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen gebreken niet.
  • WA + beperkt casco (ook wel WA plus genoemd). Naast de WA-dekking, wordt nu tevens de ellende aan je eigen auto betaald bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een ongeluk) wordt niet voor je betaald.
  • WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd). Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt ook alle schade aan je eigen auto betaald.

De mogelijkheid voor de bescherming hangt af van het bouwkalenderjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest goedkope autoverzekering en dekking: kwaliteit is tevens belangrijk. Ga je hier je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Hier is meer te zien: kosten autoverzekering

Scroll naar boven