Aansprakelijkheidsverzekering Kind

Kosten Autoverzekering Per Maand

Door te vergelijken op onze website vind je de meest geschikte verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de beste voorwaarden. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

Ten gevolgende van een ongeval met je auto ziekenhuis onkosten hebt dan worden deze onkosten gedekt door je zorgverzekering. Als er echter sprake is van blijvende invaliditeit of overlijden van een passagier, dan krijg je tevens een vooraf bepaalde vergoeding als je als extra een ongevallen inzittendenverzekering hebt afgesloten. Net als bij de gebreken inzittendenverzekering geldt hierbij dat het niet doorslaggevend is of de schade niet door eigen schuld is ontstaan.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de goedkoopste verzekering voor je auto voor je geval te vinden zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Je autoverzekering vergelijken is heel simpel: na het invullen van slechts vier vragen zie je onmiddellijk wat voor jou de 3 slimste deals zijn. De betere verzekering voor je auto kun je via onze website aanklikken en je wordt doorgestuurd naar de website van de verzekeraar.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alle overige autoverzekeringen vergelijken. Of er een aantal naast elkaar zetten. Je kunt eerst je aanbieding op de website bekijken of ogenblikkelijk een verzekering voor je auto afsluiten op de site van de verzekeraar. Zo gemakkelijk is de verzekering voor je auto te vergelijken op onze website.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je bij ons autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap 2 kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de goedkoopste autoverzekering. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen gebreken niet.
  • WA Plus (ook wel WA + beperkt casco genoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu tevens de ellende aan je eigen auto betaald bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een botsing) wordt niet vergoed.
  • All Risk. Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt tevens alle schade aan je eigen auto vergoed.

De keuzemogelijkheid voor de bescherming hangt af van het bouwtwaalf maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest voordelige autoverzekering en dekking: kwaliteit is tevens belangrijk. Ga je op onze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste keus kunt maken. Hier is meer te zien: kosten autoverzekering per maand

Scroll naar boven