doorlopende reisverzekering

Korte-reisverzekering

Op het moment is het voor veel mensen interessant om er zich bewust van te zijn dat een gevaar in de regel in een klein hoekje schuilt. Dat is alsook het situatie op welk moment u er voor kiest om een trip te boeken. U kunt voor afreizen er mee te maken krijgen met een plotse situatie waardoor u niet weg kunt gaan, maar ook gedurende uw reis kunnen er zich acute problemen ontstaan. Het afsluiten van de beste reisverzekering kan heel wat praktische, maar tevens financiële kopzorgen voorkomen.

Wat is een reisverzekering?

Een reisverzekering betaalt ongemakken die is ontstaan tijdens een vakantie. U heeft de kans om meer dan 1 goederen mee te verzekeren zoals: accidentlen, , contant geld en waardepapier, vervangende auto bij pech onderweg of de sneeuwvakantie dekking. Naast deze gelegenheden kunt u in de regel een annuleringsverzekering aan gaan.

Ontzettend veel zaken worden tot een bepaald maximum betaald. Let hierbij goed op wat u verzekerd, een de betere reisverzekering heeft meestal een (hoog) eigen risico of een minder (hoog) verzekerd bedrag voor de artikelen of aanvullende zaken.

Waarom een reisverzekering?

Als u op reis gaat en u maakt een vakantiereis naar het buitenland kan er van alles gebeuren. Veel dingen zijn anders geregeld dan in Nederland, hierdoor zou het kunnen dat u niet verwachte onkosten moet uitgeven. Denk ook aan de ziekenhuisuitgaven als u ineens ziek wordt of door een accident in het kliniek komt. De mogelijkheid dat men in het buitenland ziek wordt is alsook groter. Andere eetgewoonten en hygiëne standaarden kunnen zorgen voor een verhoogde kans op ziekte.

Reisverzekering vergelijken en aan gaan: zo snel doe je dat

Deze website heeft een onafhankelijke online vergelijking van reisverzekeringen, met daarin ruim 50 kortlopende en doorlopende reisverzekeringen van 29 verzekeraars. Via onze website kun je heel gemakkelijk een reisverzekering vergelijken en afsluiten. Nadat je een vergelijking hebt gemaakt en de voor jou de meeste voordelige verzekering hebt geselecteerd, kun je terstond je reisverzekering afsluiten. Dat kan helemaal online en je ziet meteen of je bent goedgekeurd voor de reisverzekering.

Een reisverzekering doorlopend afsluiten bij meer dan 1 vakanties

Een reisverzekering doorlopend afsluiten wordt in principe alvast interessant vanaf het geval dat er meer dan twee reizen binnen eenzelfde 12 maanden worden ondernomen. U moet er wel rekening mee houden dat de ene doorlopende reisverzekering de andere niet is. Hou onder andere immer rekening met de totale waarde van alle vakanties die worden ondernomen. Een doorlopende reisverzekering wordt immers ook immer in ieder geval afgesloten voor een relatief beperkt bedrag welke u naar eigen inzicht kunt verhogen. Het afsluiten van een doorlopende reisverzekering zorgt er tot slot wel voor dat u immer gedurende uw trips optimaal bent vergoed. nuttig gezien kunt u bij een doorlopende reisverzekering dan ook immer rekenen op een zekere meerwaarde in vergelijking met een kortlopende variant.

Kortlopende reisverzekering

Een kortlopende reisverzekering is normaal gesproken de beste beslissing als je korter dan 3 weken per 12 maanden op vakantie gaat. Maar soms kan het welbeschouwd zijn dat een doorlopende reisverzekering voordeliger is dan een kortlopende reisverzekering. Het is dus verstandig ook doorlopende reisverzekeringen te vergelijken voor de zekerheid. Via onze website kun je simpel zowel een kortlopende als doorlopende reisverzekering vergelijken.

Wanneer je een kortlopende reisverzekering afsluit is dit voor een bepaalde periode. De verzekering is geldig vanaf een door jou bepaalde begindatum tot een zekere einddatum. Je kan deze verzekering zelfs nog een paar minuten minuten voor vertrek afsluiten. De verzekering kan zowel voor weekendjes weg als langere vakanties worden afgesloten.

Als je slechts één maal per jaar op vakantie gaat voor een periode van 2 tot drie werken is dit type verzekering goedkoper dan een doorlopende reisverzekering.

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering sluit je normaalgesproken af als je langer dan eenentwintig dagen of vaker dan 1 keer per twaalf maanden op tochtje gaat. Het is dan in de regel goedkoper om een doorlopende reisverzekering aan te gaan dan een kortlopende reisverzekering. Je hoeft dan niet steeds een losse reisverzekering te kiezen en telkens opnieuw polisgeld te betalen.

Lopende uw ontdekkingsreis naar een goede reisverzekering is het altijd verstandig om even een onafhankelijke vergelijking uit te voeren. Deze vergelijking moet dan toch duidelijk maken welke reisverzekering u niet alleen voorziet van alle standaard dekkingen, maar tevens nog eens met het oog de kosten verstandig is. Dat geldt niet zomaar voor elke reisverzekering die er op de markt is terug te vinden. Een voordelige reisverzekering hoeft bovendien niet te allen tijde een de betere reisverzekering te zijn. Alleen door een objectieve vergelijking te doen zal er dan alsook voor zorgen dat u op het einde van de rit kunt beschikken over een doorlopende reisverzekering die al uw verwachtingen moeiteloos kan inlossen. Opgelet, hou bij het controleren van de voorwaarden van de polis tevens altijd rekening met de precieze locaties die zijn gedekt. Een doorlopende reisverzekering die dekking biedt voor heel Europa hoeft dat onder andere niet te doen voor landen als Amerika en Canada of nog beter, Australië. Heeft u dus een echt een verre vakantiereis gepland? Controleer dan goed of deze op zijn minst door uw polis is verzekerd.

Doorlopende reisverzekering bijna te allen tijde voordeliger

Een doorlopende reisverzekering is al efficiënt voordeliger dan een kortlopende reisverzekering. Ga je met het gezin op reis, dan ligt de grens om en nabij een trip van 14 dagen. Ga je dus met je gezin twee weken of langer op trip? Dan is een doorlopende reisverzekering in de regel de betere keus. Voor een verzekering van één of 2 personen ligt de grens op 1 week of drie. Vooral als je er ernaast ook nog een paar dagen ervantussen gaat, is de doorlopende verzekering voordeliger. alsook voor een annuleringsverzekering geldt dat een doorlopende meestal voordeliger is dan een kortlopende. Maak je bij ons een vergelijking voor een kortlopende reisverzekering en ben je voordeliger uit met een doorlopende? Dan geven we je direct een seintje op hier zodat je de goede keuzemogelijkheid kunt maken.

Hoe langer of vaker je op vakantiereis gaat, hoe voordeliger het wordt om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Aanvullende beschermingen zoals geneeskundige uitgaven of wintersport, maakt een doorlopende reisverzekering meestal goedkoper dan een kortlopende. trip je niet alleen maar heb je een familie? Dan is een doorlopende reisverzekering al in enkele stappen voordeliger.

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering sluit je over het algemeen af als je langer dan drie weken of vaker dan 1 keer per kalenderjaar op vakantie gaat. Het is dan meestal voordeliger om een doorlopende reisverzekering te kiezen dan een kortlopende reisverzekering. En tevens handig: je hoeft niet steeds een enkele reisverzekering af te sluiten.

Als je langer dan 2 tot 3 weken op vakantie gaat of vaker is het meestal voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Bij families geldt het voordeel in de maandprijs nog sneller. Met deze verzekering ben je het gehele jaar door gedekt en hoef je dus niet een specifieke datum op te geven. Zowel korte als lange vakanties zijn hierbij verzekerd en je hoeft niet elke 12 maanden opnieuw deze reisverzekering af te sluiten, hij wordt automatisch verlengd.

Voordeligste reisverzekering

op welk moment u een vakantie heeft geboekt spreekt het voor zich dat u zich zo weinig een mogelijkheid zorgen zult willen maken. Om er zeker van te zijn dat alle mogelijke gevaren wat te maken heeft met uw bij elkaar gespaarde trip zijn gedekt kan het gewenst zijn om een tijdelijke of doorlopende reisverzekering af te sluiten. Een tijdelijke- of kortlopende reisverzekering afsluiten kan voor natuurlijke personen die slechts één keer per kalenderjaar op vakantiereis gaan de meest interessante keuze zijn. Op deze wijze genieten ze tenslotte van een passende dekking voor hun geboekte vakantiereis, maar dan wel zonder dat ze rekening dienen te houden met onnodig hoge kosten. Gaat u met zekerheid vaker op vakantie gaan in het komende jaar? In dat situatie is de mogelijkheid om een doorlopende reisverzekering aan te gaan immer het verstandigst. Zo geniet u op vlak van prijs-kwaliteit per slot van rekening altijd van de meest optimaleverzekering.

Tips: geld overhouden op je reisverzekering

Wil je een reisverzekering afsluiten? Denk dan goed na of je bepaalde dekkingen echt nodig hebt. Denk onder andere aan dekking voor medische kosten (mogelijkerwijs heb je die alsook al goed gedekt bij je zorgverzekering), pechhulp of een ongevallenverzekering. Bekijk onze hints en zorg dat je niet dubbel verzekerd bent. in de regel kun je door goed te kijken naar je dekkingen veel geld besparen.

Maximale vergoedingen reisverzekering

Het liefste heb je jouw reisverzekering helemaal niet nodig, maar als er toch ook wat gebeurt wil je graag dat de schade snel wordt uitbetaald en afgehandeld. Vind je een bepaalde dekking erg doorslaggevend bij je reisverzekering? Bijvoorbeeld voor camera’s, andere elektronica of kampeerspullen? Bekijk dan ons overzicht hoogste tegemoetkomingen. Dan weet je zeker dat je bij de meest geschikte reisverzekeraar uitkomt.

Annuleringsverzekering

Je kunt naast een reisverzekering tevens een annuleringsverzekering afsluiten. Een annuleringsverzekering vergoedt de onkosten als je de reis uiteindelijk moet annuleren. Als je jouw reis onder andere door een ongeval, ernstige ziekte of overlijden moet annulatie kun je met een annuleringsverzekering de kosten dekken.

Een annuleringsverzekering is een verzekering die het mogelijk maakt om je vakantie vooraf af te zeggen ten gevolge van zekere omstandigheden. Tevens als je door zekere omstandigheden lopende je vakantie verplicht bent om naar huis te gaan, worden de overgebleven vakantiedagen vergoed. Je sluit deze verzekering af alvorens je op vakantie gaat. Let goed op de expliciete voorwaarden die je verzekeraar stelt aan het opzegging van je vakantie. De verzekeraar zal je vakantie namelijk niet voor elk wissewasje vergoeden.

Tevens met betrekking tot de annuleringsverzekering heb je een doorlopende variant die het hele kalenderjaar door geldt en een kortlopende, die voor een specifiek aangegeven periode geldt.

Annuleren oude reisverzekering

Je reisverzekering afzeggen kun je schriftelijk bij jouw huidige verzekeraar doen. Een nieuwe reisverzekering vinden is zo gebeurd. Je kunt binnen vijf minuten reisverzekeringen vergelijken en zo de slimste reisverzekering aan gaan. Zo easy is het vinden en afsluiten van een reisverzekering via deze website.

Scroll naar boven