Internet en Televisie

Heeft u het beste internet en TV pakket gevonden en heeft u de bestelling afgerond? Dan verwerkt onze klantenservice uw TV en internet aanvraag acuut bij de betreffende aanbieder. Na het afronden van de bestelling heeft u twee weken bedenktijd.

Binnen deze 2 weken kunt u uw internet en TV aanvraag dus zonder kosten via ons annuleren. Het is ook een optie om bij een aantal internet en TV providers gebruik te maken van de zogenaamde versnelde levering. Met deze gratis extra service is het mogelijk om de bedenktijd te schrappen, hierdoor wordt het internet contract sneller dan normaal geleverd.

In zekere gevallen wordt er gebruik gemaakt van een satellietschotel of een digitale antenne (Digitenne). Bij het bestellen van een pakket is het een optie om een HD-abonnement af te sluiten. Dat houdt in dat je de digitale beelden kunt bekijken met een HD-klasse (High Definition). Om hiervan te kunnen profiteren is een apparaat belangrijk dat geschikt is voor HD (HDTV) en een HD-receiver. Hierover kunnen de diverse aanbieders je informeren.

Internet en TV Pakket

Op welk moment je in plaats van een alles in 1 kiest voor twee diensten in een pakket ben je meestal stukken goedkoper uit dan beide diensten los van elkaar te abonneren. Naast snel en stabiel internet kun je bovendien in een combinatie genieten van digitale televisie. Beide diensten kun je bij de meeste verzekeraars in één contract vinden. De internetpakketten die worden gedekt in combinatie met televisie variëren in snelheid. De meeste klanten willen eenvoudig en goedkoop internetten. Het is daarom interessant hier goed na te kijken voordat je een internet en TV pakket gaat vinden. 

Televisie kijken, op het internet surfen, we doen het allemaal en met het hele gezin tegelijk. Vandaag de dag hoeft het alleen niet zo veel meer te onkosten als vroeger. Waar je eerst allemaal losse abonnementen had, kun je nu voor 1 pakket gaan. Bij diverse grote aanbieders zijn namelijk pakketten verkrijgbaar, waarbij je korting krijgt door al je abonnementen samen te bundelen. Zo bespaar je al gauw veel geld op je rekeningen en hoef je bij aanpassingen of opmerkingen je niet tot meer dan een provider te richten. Daarnaast kom je al gauw leuke extra’s tegen waardoor je nog meer plezier hebt van je multimedia. Hier lees je een aantal handige tips. 

Internet en TV vergelijken

Bij het uitzoeken van internet en TV, is het allereerst van invloed om vanuit je eigen wensen te handelen. Niet alle consumenten hebben namelijk liever supereenvoudig internet, terwijl andere mensen meer naar hd-tv verlangen. Let hier dus op en vergelijk de verzekeringsmaatschappijen goed. Internetsnelheden variëren al gauw van 20 Mb per seconde tot 1000 Mb per seconde qua streamen. Enkele providers bieden ook meer zenders aan dan anderen. Je wilt uiteraard het meeste uit je abonnementen krijgen, dus weet wat je in huis haalt. 

Als je een internetpakket met TV in huis haalt kun je trouwens tevens rekenen op allerlei extra’s. Met Horizon TV van Ziggo heb je meer dan 60 digitale TV-zenders in high definition. Een ander voorbeeld: bij Tele2 heb je bijvoorbeeld de Videotheek, waarmee je on demand de slimste films en series huurt.

Scroll naar boven