Vergelijkingssite Stroom Gas

Goedkope Stroom En Gas

De energievergelijker berekent de beste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het voordeligste contract weergeven. De prijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de de onkosten op jaarbasis herleiden en de kosten per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest goedkopeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeningbesparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan subiet op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenontvangen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, indien datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt altijd 14 dagenwettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijfje doorsneeaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Hier zetten we alleenergiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd openergieprijzen die je per jaarbetaalt. We raden je aan om met name naaréénjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom?Omdat je daarmee vaker van lagere prijzen én een aantrekkelijkewelkomstbonus kunt profiteren.

Leveranciers vergelijken

Bij ons kun jecontracten van alleenergieaanbieders vergelijken. Wijgeven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciershebben wij een overeenkomst, waarmee we in de regel betere tarieven kunnen bieden. Tevens deenergieaanbieders waar we geenovereenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je eeneerlijk overzicht.

Wat ga ik besparen bij demeest voordelige energieleverancier?

Welke energieleverancier devoordeligste energie en prijzenheeft, hangt van uw persoonlijke geval af. Aan schattingen heeft uniet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Somslijkt de energie welkomstkorting heel hoog, maar bekijk dan wel even degeldigheid van het contract. Als u €250cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persévoordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk jaar overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energievergelijken en bespaar.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck altijd de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt degoedkoopste prijzen krijgt. Metde meest goedkope energieprijzenkunt u tot wel €600 per 12 maandenbesparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. 2 keer per 12maanden kondigen de energiemaatschappijendan ook nieuwe tarieven aan. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten voorverbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie verschillenontzettend per leverancier en tevens uwvestigingsplaats kan effect hebben op dekosten. Lange tijd bijdezelfde gas- en stroomleverancierklant blijven is niet kostenbesparend, om diereden is het interessant om regelmatig uw kosten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Door hetvergelijken van energie, ook wel gas enstroom, kunt u eenvoudig maandelijks veel geld besparen. Via hier kunt u aanbiedersvan gaslichtvergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, klasseen reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt ubinnen enkele seconden degoedkoopste leverancier. Hierdoorbespaart u eenvoudig honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijksnel tot wel vieraanbiedingen op basis van welkomstbonusen, leveringstarieven en andere kosten.

  • Slechts enkeleminuten werk.
  • Overstappen is eenvoudig gedaan.
  • Het prijsverschil is al gauwenkele honderden euro’s!

Overstappen is gratis en snel geregeld. Zo kunt u makkelijk en snelflink besparen op uw gas- enstroomrekening. Uw voordeel kanwel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energiecontractniet zelf te annuleren, dat doet de gekozen leverancier van gas en licht vooru. En met 14 dagen wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Hoe berekent de energievergelijker?

De energievergelijker berekent de laagste premieprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste overeenkomst vaststellen. De maandpremie voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de kosten per jaar berekenen en de prijs per kWh stroom of per m3 gas. Zoals bij goedkope stroom en gas.

Scroll to top