Gas En Licht

Goedkoopste Energie Aanbieder

De energievergelijker berekent de laagste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het juiste overeenkomst vaststellen. De kosten voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de jaarkosten herleiden en de kosten per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op onder andere beoordeling, duurzaamheid, geldigheid en type contract. Je kunt dus kiezen voor de voordeligste energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de provider met de voordeligste beoordeling.

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn te allen tijde actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen meteen of in linea recta belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verkrijgen van elke leverancier een vergoeding van gelijke hoogte na een overstap.

Online energie vergelijken

Dit doe je gangbaar lekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met andere bedrijven te vergelijken, kun je rustig de juiste mogelijkheid te maken. Tevens het tenslotte kostenplaatje is simpel te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Op basis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waar je het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbij de meest voordelige leverancier op de eerste plek pronkt. Allicht kun je tevens verder scrollen en onderzoeken waardoor deze goedkoper is en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken van energie nog nooit zo snel en simpel geweest.

Online voordeligere energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten de goedkoopste energiemaatschappij vinden. Bent u nog nooit overgestapt, dan heeft u hoogstin de regel verouderde energieprijzen die in de regel hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dus besparen door te kiezen voor lagere energieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap ook een zogenaamde welkomstactie. Dit kan onder meer een actietarief zijn of een cashback korting. Als u elk jaar weer overstapt dan krijgt u telkens weer een cashback korting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw ontdekkingsreis makkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wij u de optie om op een snelle wijze de voordeligste energie aanbiedingen te vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energiemaatschappij de meest goedkope is.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een betere aanbieding heeft gevonden kunt u deze eenvoudig via de tool aan gaan op de website van de desbetreffende leverancier. Na het afsluiten van uw nieuwe energiecontract hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

kosten voor energie kunnen per leverancier flink verschillen en dit kan op maandbasis al gauw honderden euro’s goedkoper worden. De tarieven voor gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie schelen enorm per energieleverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Lange tijd bij dezelfde leverancier blijven is niet kostenbesparend, daarom is het important om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, tevens wel gas en stroom, kunt u snel jaarlijks veel geld geld besparen. Via deze website kunt u energieaanbieders vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, klasse en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de beste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u zomaar honderden euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijk simpel tot wel vier aanbieders op basis van welkomstkorting en, tarieven en andere kosten.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is efficiënt gedaan.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen kost niets en razendsnel geregeld. Zo kunt u simpelweg en snel flink geld overhouden op uw gas- en stroomrekening. Uw opbrengst kan wel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energiecontract niet zelf te annuleren, dat doet de gekozen leverancier van gas en licht voor u. En met veertien dagen wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Wat zijn normale energietarieven?

Nederlandse gezinnen betaalden het afgelopen jaar gemiddeld €0,65 per m3 gas en €0,23 per kWh elektriciteit. Ondanks dat elektriciteit onder andere maar €0,07 per kWh kost ligt de prijs flink hoger, dit komt door 3,5 cent btw en maar liefst 12 cent energiebelasting. In werkelijkheid bestaat een heel groot stuk van uw rekening voor energie uit energiebelastingen en btw! Een gemiddeld huishouden gebruikt jaarlijks 1.525 kubieke meter gas en 3.340 kWh elektriciteit wat ongeveer neerkomt op een kostenoverzicht van €147,00 per 30 dagen. Leveranciers mogen zelf hun tarieven bepalen maar zijn wel gebonden aan een maximaal tarief. De hoogste kosten voor energie worden bepaald door de Autoriteit Consument en Markt. Kent u uw precieze gebruik? Dan kunt u met onze energievergelijker snel het geschikte energiecontract vinden. Door het invoeren van uw gegevens kan de vergelijker de voordeligste aanbieding zoeken. Zoals bij goedkoopste energie aanbieder.

Scroll naar boven