Kosten Aansprakelijkheidsverzekering

Goedkoopste Autoverzekering Voor 18 Jarige

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de goedkoopste autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste condities. Of die het voordeligste bij je situatie past.{met de mooiste kwaliteit-prijsverhouding.

Goedkoopste Autoverzekering Voor 18 Jarige

Vergelijken op kosten en kwaliteit: wij baseren je lijst met resultaten op basis van maandprijs. De voordeligste verzekering voor je auto voor jouw situatie komt bovenaan in beeld. ernaast zie je een cijfer voor kwaliteit. Zo kun jij simpel de voordeligste mogelijkheid voor jouw autoverzekering maken.

Hints om geld te besparen op de verzekering voor je auto van je auto: is je auto ouder dan 5 of 10 jaar? Dan kan het slim zijn om je dekking aan te passen. Ben je lid van ANWB, Route Mobiel of een andere pechhulpdienst? Neem dan geen hulp bij pech bij je verzekering van je auto. Dit is geen advies, je moet zelf nadenken en nagaan wat je al hebt. dubbel verzekeren is niet verstandig?

Een autoverzekering vergelijken op kosten? De verzekeraar bepaalt de premie van je eigen autoverzekering, en houdt rekening met de volgende dingen:

 • De postcode van de hoofdbestuurder
 • Hoeveel gebrekenvrij jaren je hebt opgebouwd
 • Het aantal gereden kilometers per jaar
 • Hoe oud je bent
 • De nieuwkostprijs of de waarde van vandaag
 • Aanwezigheid van anti-diefstalmaatregelen
 • Welke accessiores er in de auto zijn ingebouwd

Met deze gegevens kun je een voordelige verzekering voor je auto vergelijken op onze site, waardoor je altijd de goedkoopste verzekering voor je auto voor jouw geval aan gaat. Dat geld zeker in het geval van goedkoopste autoverzekering voor 18 jarige.

Autoverzekering beschermingen vergelijken

Als je een autoverzekering afsluit, kun je kiezen voor verschillende dekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering, WA-verzekering + beperkt casco en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het aan te raden om een allrisk autoverzekering te kiezen. Voor auto’s die ouder dan 10 12 maanden zijn, is alleen een WA-verzekering meestal voldoende.

 • Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering

Een Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering is bij wet verplicht. Hiermee ben je gedekt voor schade die jij toebrengt aan de auto van ander. Bij schade aan tastbare zaken is de bescherming maximaal ruim 2 miljoen euro, voor letselschade aan mensen is dit maximaal 7,vijf miljoen euro.

 • WA-verzekering + beperkt casco verzekering}

Met een WA Plus verzekering voor je auto ben je niet alleen beschermd bij gebreken die jij met je auto toebrengt aan anderen, maar ook voor gebreken met je eigen auto, onder meer door storm. Tevens diefstal en ruitschade wordt meestal vergoed door verzekeraars. Let hierbij wel op dat je naar een herstelbedrijf gaat die afspraken heeft gemaakt met je verzekeringsmaatschappij.

 • Allrisk

Met een WA volledig casco verzekering autoverzekering ben je verzekerd tegen alle gebreken aan je auto. Of je zelf schade veroorzaakt of dat iemand tegen jouw geparkeerde auto aanbotst, je krijgt de gebreken vergoed. Een geruststellende gedachte.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekering op basis van de volgende drie basisdekkingen kiezen;

 • WA
 • WA-Plus
 • WA-Casco

ook kunt u extra beschermingen nemen, zoals automobilistenhulp in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe manier van verzekeren met de Internet Autoverzekering. U regelt alles zelf online, waarmee de maandprijs extra laag is. De verzekering is tevens heel flexibel. U heeft geen jaarcontract en u kunt meteen afsluiten wijzigen of opzeggen.

Bij de FBTO Internet Autoverzekering wordt uw opgebouwde no-claimkorting maandelijks verrekend in plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De pluspunten van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

 • Geen jaarcontract
 •  subiet wijzigen, aanvullen of opzeggen van uw polis
 • Een lage premie, die elke schadevrije maand daalt
 • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu tevens van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke beschermingen moet je kiezen?

Als je bij ons autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

 • Wettelijk Aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de goedkoopste verzekering voor je auto. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen gebreken niet.
 • WA + beperkt casco. Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu ook de ellende aan je eigen auto betaald bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet betaald.
 • WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd). Alles wat onder beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt tevens alle schade aan je eigen auto vergoed.

De optie voor de bescherming hangt af van het bouwkalenderjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest voordelige autoverzekering en dekking: kwaliteit is tevens belangrijk. Ga je hier je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste keuzemogelijkheid kunt maken. Hier is meer te zien: goedkoopste autoverzekering voor 18 jarige

Scroll naar boven