Energie Overstappen

Gas Leverancier

De energievergelijker berekent de voordeligste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het juiste contract aanbieden. De prijs voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar terugvinden en de prijs per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest goedkope energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op onder andere beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest goedkope energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de voordeligste beoordeling.

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na bevestiging van je nieuwe aanbieder heb je veertien dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier het contract bij de vorige leverancier op en ben je officieel overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude contract wél zelf annuleren.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij immer rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als je vóór het eind van je contract overstapt, moet je een opzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuele welkomstkorting kwijt. Als je een deel van de welkomstkorting al bekomen hebt, kan het zelfs zo zijn dat je deze moet terugbetalen. Loopt je energiecontract binnen twee maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energieovereenkomst gaat dan in op het moment dat je huidige overeenkomst afloopt.

De meest goedkope energiemaatschappij kiezen

De meest goedkope energieleverancier staat immer bovenaan, u kan desgewenst ook de prijzen op andere vergelijkingssites raadplegen. Zo weet u zeker dat u de meest goedkope energiemaatschappij zal vinden. U kunt verschillende goedkope energiebedrijven voorbij zien komen op het scherm. De een biedt een cashback energie van bijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden. Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet linea recta de besparing op het scherm.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijker laat u onmiddellijk zien welke energiemaatschappijen er allemaal in uw regio energie verkopen, voor welke premie en welke momenteel de voordeligste is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijker verfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk stante pede welk energiecontract het slimste past bij uw persoonlijke geval en voorkeuren. Omdat veel leveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie en aanbiedingen waarmee u veel meer kan uitsparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3 geld overhouden gemiddeld 450 euro. Tel uit uw winst! gas en stroom bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De energietarieven veranderen ontzettend per leverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Enkele jaren bij eenzelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, daardoor is het interessant om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, ook wel energie, kunt u eenvoudig maandelijks veel geld geld besparen. Via deze website kunt u gas- en stroomleveranciers vergelijken op basis van onder meer kosten, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de voordeligste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig 100-en euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk simpel tot wel 4 aanbieders op basis van welkomstkorting en, leveringstarieven en andere kosten.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is simpel.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Gas en stroom vergelijken levert geld op! tevens u kunt 100-en euro’s per jaar minder besteden aan uw energiekosten. U kunt er misschien wel voor kiezen om uw overeenkomst voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen prijsstijgingen. Echter, energieleveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u van profiteren door elke 12 maanden een andere aanbieder te kiezen. Vergelijk dus voor je contract afloopt opnieuw uw kosten aan energie op hier en profiteer van veel voordeel.

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Door over te stappen via onze energievergelijker kunt u efficiënt geld besparen. Bijna alle huishoudens kunnen besparen door te wisselen, en in de meeste situaties tot wel 100-en euro’s! Een gemiddelde overstapper bespaart €350,00 door de welkomstbonus! En dat is maar goed ook, want energie is de onlangs flink in premieprijs gestegen. Zoals bij gas leverancier.

Scroll naar boven