Aanbieders Energie Vergelijken

Gas En Stroom

De energievergelijker berekent de voordeligste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het beste contract aanbieden. De kostprijs voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de jaarkosten terugvinden en de prijs per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest goedkope energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan linea recta op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, indien dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde 2 weken wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je ordinair aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe aanbieder heb je twee weken bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier de overeenkomst bij de vorige aanbieder op en ben je écht overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude contract wél zelf opzeggen.

Leveranciers vergelijken

Op deze website kun je contracten van alle energiemaatschappijen vergelijken. Wij geven je een totaal overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waardoor we vaak betere prijzen kunnen bieden. Tevens de energieverzekeraars waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

Wat ga ik uitsparen bij de meest voordelige energieleverancier?

Welke energieleverancier de meest goedkope energie en prijzen heeft, hangt van uw persoonlijke geval af. Aan schattingen heeft u niet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Soms lijkt de energie welkomstkorting heel hoog, maar bekijk dan wel even de geldigheid van het contract. Als u €250 cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persé voordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk jaar overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energie vergelijken en bespaar.

Energiebedrijven vergelijken op kwaliteit

Klik op de naam van de energieleverancier voor meer kennis en om de gemiddelde beoordeling te bekijken. U kunt bijgevolg alle energiemaatschappijen vergelijken op kwaliteit. Uw ervaringen zijn belangrijk. Heeft u ervaringen met een zekere energieleverancier? Deel deze dan op de daarvoor bestemde pagina zodat andere consumenten met behulp van uw review energieleveranciers vergelijken. gas en stroom bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De energietarieven schelen enorm per leverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de prijs. Lange tijd bij eenzelfde energieleverancier blijven is niet kostenbesparend, daarom is het belangrijk om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere aanbieders. Via deze website vergelijkt u eenvoudig de prijzen van meer dan 15 energieleveranciers.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder gezegd kunnen de kosten voor stroom en gas per energiebedrijven flink verschillen, daarnaast moet u ook letten op de vaste kosten die de verzekeraars van gaslicht doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is meestal mogelijk dat een overeenkomst bijvoorbeeld voordelig lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u via deze website safe de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van gas en stroom leveranciers kunt u onder meer rekening houden met de volgende factoren;

  1. Kosten voor energie – Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per Kilowattuur en de kosten voor gas per m3. Het is tevens relevant om te bekijken of het een vast of variabel tarief is. Bij een vaste prijs betaalt u de volledige contractduur hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg competitief, om die reden hebben veel gas- en stroomleverancier kortingen om consumenten te vinden. Profiteer van deze acties en scoor een kosteloos tablet, een lager tarief of een ander cadeautje!
  3. De duur van de overeenkomst – Energiecontracten lopen in de regel 1, drie of vijf jaar, al zijn er op het moment ook overeenkomsten voor 2 of vier 12 maanden. U kunt ook kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand opzegbaar!

Check ook wat anderen over een leverancier vinden! Op deze website kunt u een waarderingen lezen over uw gas- en stroomleverancier. Zoals bij gas en stroom.

Scroll naar boven