Gas En Elektra Leveranciers Vergelijken

Energie Overstappen

De energievergelijker berekent de beste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste contract vaststellen. De premie voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten berekenen en de lasten per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest voordeligeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan subiet op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenbekomen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt immer 14 dagenwettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijfje simpelaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe leverancier heb je 14 dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe aanbieder het contract bij de vorige leverancier op en ben je definitief overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude overeenkomst wél zelf opzeggen.

Welkomstbonus en

Veel energiemaatschappijen bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus vaak aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een eenjarig contract gaat en elk twaalf maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk 12 maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt in de regel tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

De goedkoopsteenergieleverancier kiezen

De meest voordelige energieleverancier staat altijdbovenaan, u kan desgewenst ook de prijzen op andere vergelijkingssitesraadplegen. Zo weet u zeker dat u de goedkoopste energieleverancier zal vinden. U kuntverschillende goedkope energieaanbiedersvoorbij zien komen op het scherm. De 1 biedt een cashback energie vanbijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden.Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet ogenblikkelijk de besparing op het scherm.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck immer de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt devoordeligste prijzen krijgt. Metde meest goedkope energieprijzenkunt u tot wel €600 per jaargeld besparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. twee maal per jaar kondigen de energiemaatschappijendan tevens nieuwe tarieven aan. gas enstroom bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven schelenenorm per leverancier en ook uwlocatie kan effect hebben op dekosten. Jarenlang bijdezelfde leverancierklant blijven is niet kostenbesparend, daardoor is het belangrijk om regelmatig uw tarieven te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en licht vergelijkendé manier is om de goedkoopste gas- enstroomleverancier te vinden?En dat u hierdoor veel geld kunt besparen? Het invullen van de vergelijker is ook nogeens erg gemakkelijk. En overstappen daarna ook!

  • Slechts enkeleminuten werk.
  • Overstappen is snel en u bespaart simpelweg.
  • Het prijsverschil is al gauwenkele honderden euro’s!

Energie vergelijkenloont! tevens u kunt 100-en euro’s per jaar geldoverhouden op uw energiekosten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw contract voortwee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegenprijsstijgingen. Echter, energiebedrijvenbieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuweconsumenten. Daar kunt u geld aan verdienen door elke 12 maandeneen andere aanbieder tekiezen. Vergelijk dus voor de duurvan het abonnement om isopnieuw uw kosten aan energie op dezewebsite en profiteer van veel voordeel.

Vaste energiekosten

Naast de kosten voorenergie bestaat de jaarrekening tevens voor een deel uit vaste lasten, ookdeze kunnen best snel oplopen. Jaarlijks betaalt u voor stroom gemiddeld alsnel €275,00 vaste onkosten per jaar en voor gas tevensnog een 215,00. Voor stroom heeft dit vooral van doen met de teruggave energiebelasting en voor gas metde lasten voor de gasaansluiting en de huur vande gasmeter. Zoals bij energie overstappen.

Scroll to top