Gas En Elektra Leveranciers Vergelijken

Energie Overstappen

De energievergelijker berekent de beste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste contract vaststellen. De premie voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten berekenen en de lasten per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest voordelige energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan subiet op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt immer 14 dagen wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je simpel aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe leverancier heb je 14 dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe aanbieder het contract bij de vorige leverancier op en ben je definitief overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude overeenkomst wél zelf opzeggen.

Welkomstbonus en

Veel energiemaatschappijen bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus vaak aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een eenjarig contract gaat en elk twaalf maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk 12 maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt in de regel tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

De goedkoopste energieleverancier kiezen

De meest voordelige energieleverancier staat altijd bovenaan, u kan desgewenst ook de prijzen op andere vergelijkingssites raadplegen. Zo weet u zeker dat u de goedkoopste energieleverancier zal vinden. U kunt verschillende goedkope energieaanbieders voorbij zien komen op het scherm. De 1 biedt een cashback energie van bijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden. Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet ogenblikkelijk de besparing op het scherm.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck immer de energieprijzen met onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt de voordeligste prijzen krijgt. Met de meest goedkope energieprijzen kunt u tot wel €600 per jaar geld besparen. En deze hoge besparing geldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerder een energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwde leverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. De energieprijzen veranderen steeds. twee maal per jaar kondigen de energiemaatschappijen dan tevens nieuwe tarieven aan. gas en stroom bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De energietarieven schelen enorm per leverancier en ook uw locatie kan effect hebben op de kosten. Jarenlang bij dezelfde leverancier klant blijven is niet kostenbesparend, daardoor is het belangrijk om regelmatig uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en licht vergelijken dé manier is om de goedkoopste gas- en stroomleverancier te vinden? En dat u hierdoor veel geld kunt besparen? Het invullen van de vergelijker is ook nog eens erg gemakkelijk. En overstappen daarna ook!

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is snel en u bespaart simpelweg.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Energie vergelijken loont! tevens u kunt 100-en euro’s per jaar geld overhouden op uw energiekosten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw contract voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen prijsstijgingen. Echter, energiebedrijven bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u geld aan verdienen door elke 12 maanden een andere aanbieder te kiezen. Vergelijk dus voor de duur van het abonnement om is opnieuw uw kosten aan energie op deze website en profiteer van veel voordeel.

Vaste energiekosten

Naast de kosten voor energie bestaat de jaarrekening tevens voor een deel uit vaste lasten, ook deze kunnen best snel oplopen. Jaarlijks betaalt u voor stroom gemiddeld al snel €275,00 vaste onkosten per jaar en voor gas tevens nog een 215,00. Voor stroom heeft dit vooral van doen met de teruggave energiebelasting en voor gas met de lasten voor de gasaansluiting en de huur van de gasmeter. Zoals bij energie overstappen.

Scroll naar boven