Prijzen Elektriciteit En Gas Vergelijken

Energie Aanbiedingen

De energievergelijker berekent de goedkoopste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het juiste contract weergeven. De premie voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw verwachte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de de kosten op jaarbasis berekenen en de prijs per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om degoedkoopsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook oponder meer beoordeling, duurzaamheid,geldigsheidsduur en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest voordeligeenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deprovider met de slimstebeoordeling.

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijnte allen tijde actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand.Leveranciers hebben geen subiet of in meteen belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of jeoverstapt naar leverancier A of B. Wij verwervenvan elke leverancier een uitbetaling van gelijke hoogtena een overstap.

Welkomstbonus en

Veel energiebedrijven bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting vaak aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een eenjarig contract gaat en elk kalenderjaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk 12 maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstkorting ligt over het algemeen tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Stap over naar de meestgoedkope energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om demeest goedkopeenergiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of overeenkomstof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal mogelijk op welk moment u begint met energievergelijken. U kunt zo secuur eenmogelijkheid zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op hetfeit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop uitzoeken waardoor het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert gebruikelijkgrijze stroom zonder poespas.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck immer de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt degoedkoopste prijzen krijgt. Metde voordeligste energieprijzenkunt u tot wel €600 per twaalf maandenuitsparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. 2 maal per jaar kondigen de energiebedrijvendan tevens nieuwe prijzen aan. gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven veranderenontzettend per leverancier en tevens uwlocatie kan effect hebben op deprijs. Lange tijd bijdezelfde energieleverancierklant blijven is niet voordelig, daardoor is het interessant om regelmatig uw tarieven te vergelijken metandere leveranciers

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder gezegd kunnen detarieven voor gas en licht per energieleveranciersflink verschillen, daarnaast moet u ook letten op de vaste tarieven die de gas- en stroomleveranciersin rekening brengt. De zogenoemdevastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het isin enkele gevallen mogelijk dat een leveringsovereeenkomst zumbeispiel voordelig lijkt door delage energietarieven maar dat u door de hogevastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent.Daarom kunt u met behulp van hiersimpel de all-in prijzenuitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder meer kijken naar de volgende eigenschappen;

  1. Kosten voor energie – Hierbijkunt u kijken naar de stroomkosten per kWhen de gaskosten per m3. Het is tevens belangrijkom te bekijken of het een vast of variabeltarief is. Bij een vast tariefbetaalt u de hele contractduur hetzelfdetarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Duurzaamheidvan de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene leverancier?Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u ook perdirect een overzicht in hoe duurzaam de energieleverancier is!Bekijk het hier en maak spoorslags een energievergelijking.
  3. De duur van hetcontract – Energiecontracten lopennormaal gesproken één, drie ofvijf jaar, al zijn er tegenwoordig ookovereenkomsten voor 2 of vier12 maanden. U kunt ook gaanvoor een flexibel energiecontract, deze is elke maand op te zeggen!

Controleer tevens wat andere klanten over een leverancier vinden! Op onze website kunt u een reviews lezen over uw energieleverancier. Zoals bij energie aanbiedingen.

Scroll to top