Energie En Gas Leveranciers Vergelijken

Energie Aanbiedingen Vergelijken

De energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze manier het voordeligste contract weergeven. De kostprijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw verwachte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar berekenen en de lasten per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de voordeligste energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de voordeligste beoordeling.

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Hier zetten we alle energiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd op energieprijzen die je per jaar betaalt. We raden je aan om ook naar 1-jarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom? Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijke welkomstbonus kunt profiteren.

Leveranciers vergelijken

Op onze website kun je overeenkomsten van alle energieaanbieders vergelijken. Wij geven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waarmee we over het algemeen betere tarieven kunnen bieden. Ook de energieverzekeringsmaatschappijen waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

Online de meest goedkope energiemaatschappijen vinden

Onze website heeft de goedkoopste energieleveranciers, acties, prijzen en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de voordeligste energieleverancier voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers simpel op een rij. Op die manier kunt u de voordeligste energie vinden en kiezen. Uiteraard zijn er immer zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck te allen tijde de energieprijzen met onze energievergelijking zodat u zeker weet tevens echt de meest goedkope prijzen krijgt. Met de goedkoopste energieprijzen kunt u tot wel €600 per kalenderjaar geld besparen. En deze hoge besparing geldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerder een energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwde leverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. De energieprijzen veranderen steeds. twee maal per kalenderjaar kondigen de energiebedrijven dan tevens nieuwe prijzen aan. energie bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De energietarieven verschillen enorm per energieleverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de prijs. Jarenlang bij dezelfde energieleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, daarom is het belangrijk om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere leveranciers

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder vermeld kunnen de kostprijzen voor energie per energiebedrijven flink verschillen, daarentegen moet u ook letten op de vaste kosten die de gas- en stroomleveranciers in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is wel eens een mogelijkheid dat een contract bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de goedkopere energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u met behulp van deze website simpel de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energieleveranciers kunt u onder andere kijken naar de volgende factoren;

  1. Extra kosten – De netwerkkosten en kosten voor vastrecht kunnen verschillen per leverancier, deze extra kosten kunnen flink in kostprijs schelen. Check om die reden immer wat de meridiane kostprijs per maand is bij uw geschatte verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze uitgaven goedkoper uit bent.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene leverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens onmiddellijk een overzicht in hoe duurzaam de leverancier is! Bekijk het hier en maak terstond een energievergelijking.
  3. De contractduur – Energiecontracten lopen in de regel 1, drie of 5 jaar, al zijn er tegenwoordig tevens contracten voor twee of 4 kalenderjaar. U kunt tevens gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand op te zeggen!

Check tevens wat anderen over een leverancier denken! Op onze website kunt u een reviews lezen over uw energieleverancier. Zoals bij energie aanbiedingen vergelijken.

Scroll naar boven