zorgverzekering 18 jaar vergelijken

Dsw Zorgpremie

Een ieder in ons land moet geboden een zorgverzekering afsluiten. Eén maal per kalenderjaar (tot 1 januari) kun je wisselen van zorgverzekering. Hier helpt je in een aantal minuten de beste en meest goedkope zorgverzekering te vinden die voldoet aan al je wensen. En het annuleren van je oude zorgverzekering? Geen zorgen, dat gaat automatisch. Bij deze website kun je meer dan 100 diverse zorgverzekeringen vergelijken. En niet onbelangrijk: wij geven duidelijk aan wat de verschillen zijn tussen een budgetpolis, een naturapolis en een restitutiepolis.

Zorgverzekering vergelijken en tijd geld besparen

Bij hier vind jesnel en easy de meest geschikte zorgverzekering bij je wensen. Hoe dat werkt? Heelduidelijk: we stellen je eenaantal vragen over je geval en wat jijvan betekenisvindt. Onder andere of je onkosten verwacht voorde tandarts of fysiotherapeut. En of je het vanbelang vindt dat je bijbepaalde zorgverleners terecht kunt zonder bij te betalen. Zo kunnenwij voor jou de zorgverzekeringvergelijken en selecteren die exact bij je wensen past. In onsoverzicht zie je dan welke verzekeringen dat zijn. Je kuntze easy met elkaar vergelijken, naast elkaar zetten of dieper in depolisvoorwaarden van de dekking duiken. Vaak kunnen we jeook nog een betere prijs geven dan de andere prijsvergelijkers van zorgverzekeringen. Demeest voordelige en bestpassende zorgverzekering gevonden? Dan kun je diespoorslags via ons vinden. Binnen eenpaar minuten is alles online geregeld voor je nieuweziektekostenverzekering.

Laat ons je assisteren bij het overstappen en zorgverzekeringen vergelijken

De bescherming van de basisverzekering verandertjaarlijks: dit bepaalt het kabinet. Het kan ook zijn dat debescherming van je aanvullende verzekering verandert, je zorgpremiehoger wordt of dat je wensen voor komend kalenderjaar veranderen. Ga je op zoek naar een nieuwe zorgverzekering voor volgend jaar? Dan ben je bij onzewebsite aan het juiste adres. Wijassisteren je met het vergelijken van zorgverzekeringen en zorgverzekeraars.

Ga je overstappen per 1 januari? Denk dan aan de volgendedingen:

 • Pas op dat je niet oververzekerd bent
 • kijk goed naar de gecontracteerde zorgverleners;
 • denk na over de hoogte van je eigen risico.

  Wat is een naturapolis?

  Heb je een naturapolis? Dan moet je goed kijken naar decontracten die je zorgverzekeraar met zorgverlenersheeft afgesloten. Als je onder andere naar eenzorgverlener gaat die niet-gecontracteerd is, betaalt deverzekeringsmaatschappij de rekening niet helemaal.In de regel moet je dan 20% van deonkosten zelf betalen. verzekeringsmaatschappijen meteen naturapolis hebben gelukkig vaak eengroot aanbod aan gecontracteerde zorgverleners.

  Nadelen naturapolis

  Nadeel van een naturapolis is dat je gebonden bent aan de zorgaanbiederswaar jouw verzekeringsmaatschappij een overeenkomstmee heeft afgesloten. Als je bijvoorbeeld naar een anderziekenhuis wilt gaan dan moet je een deel van de kosten zelfbetalen, bij een ziekenhuisopname kan dit bedrag flink oplopen. Dit geldt nietvoor spoedeisende hulp, dan kun je wel te allen tijde naar hetziekenhuis van je keuze.

  In onze vergelijking geven wij aan of je vrije zorgkeuzehebt. Op welk moment bij de verzekeraarvan je keus een kruisje ziet staandan betekent dit dat je niet te allen tijde naar hetziekenhuis van je keus kan. Kijkdan verder bij de details om te zien welke zorgaanbiedersgecontracteerd zijn en welke niet. 

  Zorgverzekering vergelijken

  De zorgverzekering vergelijken. Ieder jaar opnieuwberekent de ministers welkezorgzaken onder het basispakket valt en welke zorgniet meer vergoed wordt door de basisverzekering, zoook voor . Ten tijde van Prinsjesdag is bekendgemaakt watde nieuwe dingen inhouden voor het volgende twaalf maanden.Lees hier wat je wetel wilt over je zorgverzekeringin .

Scroll to top