Zakelijke Aansprakelijkheidsverzekering

Beste Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de betere condities. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast de basisdekking van de verzekering voor je auto heb je de optie om een aanvullende autoverzekering af te nemen. Je kunt bij de meeste autoverzekeraars kiezen uit de volgende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Een schadeverzekering inzittenden betaalt de werkelijk geleden schade van de passagiers die in je auto zaten lopende het calamiteit. Ook hier maakt het niet uit wie er schuldig is.

Een schadeverzekering inzittenden is een aanvullende verzekering voor je auto. Die dekking biedt tegen immateriƫle en niet-lichamelijke schade na een ongeval. In de regel is dit een bescherming maximaal 1 miljoen euro. Met een inzittendenverzekering regel je dat je goede bescherming hebt als er een aanrijdingis gebeurd.

Pechhulp

Vaak is er de optie om je aanvullend te verzekeren voor hulp bij pech in Nederland of onder andere in het buitenland. Als je hiervoor een extra verzekering voor je auto aangaat, krijg je altijd hulp als je onderweg ellende hebt aan je auto.

Een pechhulpverzekering vergoedt kosten als gevolg van pech met de auto. Met deze verzekering voor je auto krijg je gauw hulp als je auto door pech en/of een mechanisch defect niet meer kan rijden. Je hebt de keuzemogelijkheid voor een Holland en/of Europa dekking.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je op deze website autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap 2 kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de goedkoopste autoverzekering. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen schade niet.
  • WA + beperkt casco. Naast de WA-dekking, wordt nu tevens de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een botsing) wordt niet voor je betaald.
  • All Risk (tevens wel WA + volledig casco genoemd. Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt tevens alle schade aan je eigen auto uitbetaald.

De mogelijkheid voor de dekking hangt af van het bouwjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de voordeligste autoverzekering en dekking: klasse is tevens belangrijk. Ga je bij ons je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste optie kunt maken. Hier is meer te zien: beste autoverzekering

Copyright & kopiƫren; 2023 Prijsvergelijken.eu
Scroll naar boven