Zakelijke Aansprakelijkheidsverzekering

Beste Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de betere condities. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast debasisdekking van de verzekering voor je autoheb je de optie om een aanvullendeautoverzekering af te nemen. Je kuntbij de meesteautoverzekeraars kiezen uit de volgende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Een schadeverzekering inzittenden betaalt dewerkelijk geleden schade van de passagiersdie in je auto zatenlopende het calamiteit. Ook hier maakt het niet uitwie er schuldig is.

Een schadeverzekering inzittenden is eenaanvullende verzekeringvoor je auto. Die dekking biedt tegen immateriƫleen niet-lichamelijke schade na een ongeval. In de regel is dit een bescherming maximaal 1miljoen euro. Met een inzittendenverzekering regel je dat je goede bescherming hebt alser een aanrijdingis gebeurd.

Pechhulp

Vaak is er de optie om je aanvullend te verzekeren voor hulp bij pech in Nederland of onder andere in het buitenland. Als je hiervoor een extra verzekering voor je auto aangaat, krijg je altijd hulp als je onderweg ellende hebt aan je auto.

Een pechhulpverzekering vergoedt kosten alsgevolg van pech met de auto. Met deze verzekering voor je auto krijg je gauw hulp als je auto door pech en/of eenmechanisch defect niet meer kan rijden. Je hebt dekeuzemogelijkheid voor eenHolland en/of Europa dekking.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je op deze website autoverzekeringen vergelijkt, kun je instap 2 kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb jetevens de goedkoopste autoverzekering. De gebrekendie je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigenschade niet.
  • WA + beperkt casco. Naast de WA-dekking, wordt nutevens de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a.brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die jezelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld eenbotsing) wordt niet voor jebetaald.
  • All Risk (tevens wel WA + volledig casco genoemd.Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordtvergoed, maar nu wordt tevens alle schade aan jeeigen auto uitbetaald.

De mogelijkheid voor dedekking hangt af van het bouwjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor devoordeligste autoverzekering en dekking: klasse is tevensbelangrijk. Ga je bij ons je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodatje de beste optie kuntmaken. Hier is meer te zien: beste autoverzekering

Scroll to top