Energie En Gas Leveranciers Vergelijken

Aanbieders Energie

De energievergelijker berekent de voordeligste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het voordeligste contract vaststellen. De prijs voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de jaarkosten berekenen en de prijs per kWh licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de voordeligste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest voordelige energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de provider met de betere beoordeling.

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Bij ons zetten we alle energiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd op energieprijzen die je per twaalf maanden betaalt. We raden je aan om vooral naar eenjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom? Omdat je daarmee vaker van lagere prijzen én een aantrekkelijke welkomstbonus kunt profiteren.

Leveranciers vergelijken

Hier kun je contracten van alle energiemaatschappijen vergelijken. Wij geven je een totaal overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waarmee we meestal betere tarieven kunnen bieden. Tevens de energieaanbieders waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

Welke energiemaatschappij heeft de goedkoopste energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandse energiemarkt dus grote kans dat u op meer dan 1 goedkope energie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervinden hoeveel energieleveranciers er zijn. Als u nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in de energievergelijking wie er allemaal voordeliger zijn dan uw huidige energiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijking gebaseerd op uw situatie.uitgaven aan gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De energietarieven verschillen ontzettend per energieleverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Lange tijd bij eenzelfde energieleverancier klant blijven is niet voordelig, om die reden is het belangrijk om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, tevens wel gas en stroom, kunt u simpel jaarlijks flink geld geld overhouden. Via hier kunt u leveranciers vergelijken op basis van onder meer prijs, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele ogenblikken de beste leverancier. Hierdoor bespaart u zomaar honderden euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijk simpel tot wel 4 aanbieders op basis van welkomstkorting en, kosten en andere kosten.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is efficiënt en u bespaart simpelweg.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen is gratis en razendsnel geregeld. Zo kunt u simpelweg en zonder moeite flink geld overhouden op uw energierekening. Uw opbrengst kan zelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energiecontract niet zelf op te zeggen, dat doet de gekozen energieleverancier voor u. En met 2 weken wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Vaste energiekosten

Naast de kosten voor energie bestaat de rekening voor energie tevens voor een deel uit vaste kosten, ook deze kunnen best snel oplopen. Per jaar betaalt u voor stroom gemiddeld al snel €275,00 vaste onkosten per 12 maanden en voor gas tevens nog een 215,00. Voor stroom heeft dit vooral van doen met de teruggave belasting op energie en voor gas met de kosten voor de aansluiting van gas en de huur van de gasmeter. Zoals bij aanbieders energie.

Scroll naar boven